FEIKNIUZ AUTENTIC | DREPT LA REPLICĂ PRIMIT DE LA ADELIN ADIN-DVA-TRI

Ân urma ședinței regulate cu Domnul Președinte Domnul Vișan din luna m-ai, Consiliul Director Slujitor a hotărât să decidă să trimeată un drept la replică blogului Volei România. Astfel, dorim să protestăm ân unanimitate și să ne esprimăm revolta pentru insinuațiunile din postările recente cum că Domnul Președinte Domnul Vișan sar pârțâii. M-ai ales că apare ân timpul pandemiei mondiale.

Ân primul rând că Domnul Președinte Domnul Vișan nu se pârțâe NICIODATĂ!
Ân al doilea rând, dacă se pârțâe, nu este pârțuri pârâite, ci delicate, ca un fel de țiuituri elegante, țiiiiiiuuuuu, țiiiuu!

Ân al treilea rând, și știu bine ce spun pentru că sunt lângă Domnia Sa de 4 mandate, nici pe departe ele nu miroase sulvuros sau a mercaptalan. Ân realitate are arome plăcute, suave, cu iz de flori de câmp și un buchet ușor fructat, cu nuanțe balsamice de doagă, de castane prăjite și de scorțișoară. Sincer, chiar io iam surprins pe membrii directori slujitori, care stă mai departe de Domnia Sa la ședințele regulate, cum âși dilată nările pentru a se bucura plenar de buchet. Rareori apare o nuanță nițel mai pișcantă, decât atunci când Domnul Președinte Domnul Vișan se dă cu vreo alifie prin anumite părți.

Sincer, din esperiența mea de Profesor Universital aș puté spune chiar că este niște pârțuri plutitoare, care ocolește aerul ân toate direcțiile.

Sincer, mie personal âmi place pârțurile la Domnul Președinte Domnul Vișan mai mult decât ale mele personale. Ale mele cam pute și sincer nici nu știu cum aș puté fi Președinte cu așa niște duhori după mine, dar dacă Domnul Președinte Domnul Vișan mă vrea Președinte, dacă e ordin, cu plăcere.

Sincer, io nu citesc prostiiiile de la acest blog, dar lam surpins pe Ștefănescu de la Blaș citind și râzânduse ca prostul și atunci mam sesizat din oficiu.

Alte chestiuni mai serioase nam avut pe ordinea de zi. Sincer.

Comentezi?