Florin Grapă (antrenor Știința Bacău (F)) spune lucruri trăsnite… inclusiv despre Valică Primărică Limbosu (Micul Gabriela Firea) ?

Florin Grapă (antrenor Știința Bacău (F)) spune lucruri tră inclusiv despre Valică Primărică (Micul…
aqualine.ro/

 

1. „Teoretic, [acest sistem fără posibilitatea retrogradării] nu ar trebui să influențeze locurile 1-6, fiindcă sper că nu vor exista echipe care să joace serios doar cu o parte din adversare.“

Teoretic este taman pe dos! Dacă echipele nu sînt amenințate de retrogradare, pot vinde meciurile în voia cea bună. Eventual, ca să adune fonduri pentru campionatul viitor.

2. „[În Cupa Confruntării] Vom juca împotriva unei echipe foarte puternice, Azerrail Baku, care face parte din careul de ași al campionatului din Azerbaidjan, țară care s-a clasat în primele patru la ultimele campionate europene.“

Campionatul feminin azer s-a prăbușit financiar anul trecut și abia a adunat 5 echipe, dintre care una din Georgia!
Iar echipa națională azeră a ajuns așa de sus și pentru că a fost țară organizatoare. Altfel, în ierarhia CEV e pe locul 15, cam la fel de slabă ca RO.
Și s-a clasat între primele 4 locuri numai la ultimul CE și în 2005, ca situații excepționale.

bijubox.ro

3. „[Valică Primărică] mi-a spus că dorește să organizeze un turneu final de Champions League, la Cluj-Napoca.“

Poanta lunii! ? Echipa pe care și-a cumpărat-o Micul Gabriela Firea din Mica Romă pe banii statului, s-a lipit anul trecut de ultimul loc din grupă. Desemnarea organizatoarei fazei finale se face după reguli cam fluide, dar, în principiu, trebuie să fie una care a terminat faza grupelor pe locurile 1–2. Alba Jacta Blaj a intrat anul acesta doar din noroc direct în faza grupelor, pentru că s-au înscris în Liga Campionilor mai puține echipe decît se aștepta CEV.
Nu vă îngrijați, că Alba Jacta Blaj va face exact așa cum îi pocește Valică Limbosu în fiecare an: „Sperăm să ieșim din grupe“. Da, din faza grupelor o să ieșiți din competiție…

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

VEZI AICI:

Florin Grapă: ”Vă asigur că vom da mereu totul pentru victorie și nu ne vom dezamăgi suporterii”

(Bacăul Sportiv)

1 thought on “Florin Grapă (antrenor Știința Bacău (F)) spune lucruri trăsnite… inclusiv despre Valică Primărică Limbosu (Micul Gabriela Firea) ?

Comentezi?