FLORIN VOINEA, ANTRENORUL CARE A REUȘIT O STAGIUNE PERFECTĂ Nu există un acces decent…

FLORIN VOINEA, ANTRENORUL CARE A REUȘIT O STAGIUNE PERFECTĂ Nu există un acces decent…
aqualine.ro/

FLORIN VOINEA, ANTRENORUL CARE A REUȘIT O STAGIUNE PERFECTĂ

Nu există un acces decent și modern la arhivele ferevișului, pentru că acolo e pe bază de primitivism. Credem că e posibil ca, în cei vreo 80 de ani de volei românesc, să mai fi existat echipe care să nu fi pierdut niciun set într-o stagiune. Oricum ar fi, performanța echipei din Medgidia este extraordinară. Constănțeanul Florin Voinea le-a condus perfect pe jucătoarele lui și împreună au reușit un parcurs impecabil în divizia A2 și o promovare bine-meritată, iar acum proiectează împreună cu clubul abordarea diviziei A1.
Florin Voinea, exclusiv pentru Volei România:

FV: Faptul că am avut o echipă dornică de succes și performanță a fost cheia reușitei. De la meci la meci ne-am propus noi obiective și asta a făcut să fim hotărîți pe toată perioada sezonului, deși au fost destule momente dificile.

SR: Planuri pentru stagiunea viitoare? Există sprijin financiar?

bijubox.ro

FV: Deocamdată ne-am bucurat de ce am realizat. Nu am stabilit încă nimic pentru viitor, dar cu siguranță săptămîna următoare creionăm viitorul acestei echipe. Eu sper să reușim să facem un proiect 100 % românesc pentru divizia A.

SR: Care jucătoare de la Medgidia s-au remarcat?

ottobroker.ro

FV: Chiar dacă aș avea cîteva nume, nu e ok să le spun. Meritul este al tuturor, iar dacă vreo jucătoare a fost mai importantă, acest lucru s-a văzut cu siguranță în plan financiar. Nu este un clișeu, este modul meu de a răsplăti munca fetelor.

[SR: Crezi că anul acesta ferevișul va ști să socotească ce înseamnă jucător Sub-23?
La această întrebare, Florin Voinea n-a răspuns, pentru că… nu i-am adresat-o! 😀 Asta mi-a venit acum, pe loc, fără nicio legătură cu nimic!]

https://www.facebook.com/CSMedgidia/photos/pcb.1383459048445933/1383501635108341/?type=3&theater

Comentezi?