FOTE 2022 Volei (F) | Macariena a început competiția rușinos * Proștii slovaci

 

România – Polonia 0 – 3 (21-25, 18-25, 16-25)

Proștii de slovaci au făcut cerere ca să organizeze FOTE, dar fiind așa de proști încât nu sunt capabili să transmită video întrecerile sportive. Nu numai atâta, dar proștii slovaci nici măcar scorurile n-au știut să le afișeze cum trebuie. De aceea avem doar un scor parțial pentru setul 3. [post-editare: am aflat scorul final]

Abia în setul 3, echipa noastră a început să miște ceva și a fost singurul set în care am mai condus cu câte un punct. Dar de la 15-14 s-a făcut 15-22. Nu știm încă scorul setului 3, dar aproape sigur Macariena și ale lui n-au ajuns la onorabilul 60. Mare antrenor Macariena ăsta, mare ca Pașa Akbașa cel Fudul. Adică dacă are echipă foarte bună, „știe” să antreneze. Dacă are echipă slabă, nu mai știe.

Putem pune înfrângerea rușinoasă și pe seama paranormalului. Cu pieze rele precum Macariena, Partnoi, Badiu, Axinte Blăjeanca și Alupei Americanca, cum era să nu ne poarte ghinion?

Mâine, marți, de la ora 20, în grupa A:
România – Bulgaria

(Această ediție a FOTE trebuia să se desfășoare în 2021. Din cele 10 sporturi, numai pentru tenis și volei n-au făcut pagină pe Wikipedia.)

Comentezi?