FRV – Extrapolarea prostiei * Mure și pere

aqualine.ro/

 

Într-un răspuns dat unui cititor al paginii oficiale de fezbuc, Prostălăul federației recunoaște deschis că Proștii lui Cojocaru Spirulină chiar nu se pricep să facă analize. Proștii nu știu că o analiză strategică se face chiar cu „DACĂ”! Se analizează diverse scenarii logice, fiecare cu câte un „DACĂ” (IF logic) pentru a stabili tactica și strategia favorabile. Ei așteaptă rezultatul analizelor mură-n gură din cer. Pică pară mălăiață în gura lui Nătăfleață.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Se confirmă că ei încă nu pricep că fiecare set contează în clasamentul mondial și că se poate ajunge la o situație în care o calificare se poate decide la o diferență de punctaj subunitar. Și atunci nu pot fi acceptabile meciurile relaxate.

Amuzant e că ei folosesc cuvinte mult peste intelectul lor, cum ar fi „a extrapola”. 😃 Când ecuația va fi rezolvată, ce să mai extrapolezi, bă idiotule?

Vă ordon să aplaudați și frumosul pleonasm imbecil „mai întâi de toate, în primul rând” 😃 Ce analize să facă un asemenea tâmpit, care nu știe să construiască o propoziție?

klap.ro
Cu toate astea, s-a găsit cel puțin un idiot care să le dea cu inimioară! 😃 😃
Efectele pârjolitoare ale dictaturii lui Ghiță Vișan Ghiulangiul vor mai dăinui niște ani buni (răi).

2 thoughts on “FRV – Extrapolarea prostiei * Mure și pere

  1. In conducerea FRV, există agramați! Ce pretenții să avem ,”înainte de toate”!

    1. Bogdan Nicolae Covaci Așa a pârjolit Ghiulangiul mediul. Dar există în lume și miliardari, adică, la general vorbind, niște proști care, știind cât de proști sunt, și-au dat seama că nu-și pot păstra averile decât dacă-și cumpără deșteptăciune. Adică dacă-și angajează consilieri inteligenți.

Comentezi?