Gheorghe „Jackie“ Ciutacu, vechi arbitru divizionar ieșean de valoare, informatician pensionar, se exprimă revoltat…

aqualine.ro/

Gheorghe „Jackie“ Ciutacu, vechi arbitru divizionar ieșean de valoare, informatician pensionar, se exprimă revoltat de desființarea echipei de senioare Penicilina Iași:

Mulțumim directorilor care au sponsorizat echipa de-a lungul a 55 de ani.
Dar cu manageriatul [clubului] cum a fost? Vorbim de ultimii manageri, care au adus echipa unde au adus-o. Și se cheamă Chebac, directorul comercial de la Antibiotice, și dl Stîngă Vasile, un om cu 10 clase, de care voleibalistele din România fug cînd aud.
Asta pot confirma și următorii antrenori care au fost la Penicilina: prof univ dr Cătălin Știrbu (pe care l-au dat afară), Lazariuc Ioan (antrenor cu vechi state de plată, pe care l-au dat afară). Că n-au știut să conducă echipa. Și o conducea un om cu 10 clase.
Acesta este manageriat de echipă de volei? Să nu ne spună ei că de-acum se gîndesc să facă o echipă de volei cu cele din Iași. Asta au spus-o de la reformarea echipei [în 2010]. Și au făcut echipă de volei din Iași și dl Stîngă și colaboratorii lui au făcut în așa fel manageriatul încît echipa se desființează. El și cu Chebac. Chebac este colegul lui de liceu și de armată și ei doi se iubesc așa de mult.
De cîte ori a fost dl Nani la volei să vadă echipa condusă de ăștia doi?
Echipa, pe timpul conducerii lui Stîngă, s-a chemat ABBA: un an în A, doi ani în B.
Ai luat 7 ani de zile bani. Și ce jucătoare din Iași ai făcut?

1 thought on “Gheorghe „Jackie“ Ciutacu, vechi arbitru divizionar ieșean de valoare, informatician pensionar, se exprimă revoltat…

  1. Noua astora vechi ne-a ramas numai revolta.Asa se intampla cand sunt pusi neaveniti in diferite functii.Asta se intampla peste tot in Romania. ,,-Imi pare rau Jackie Ciutacu ……!,”

Comentezi?