GHIULANGIUL ȘI-A TRAS ȘEF NOU: MIHAI MARIN La 1 sep, pe șestache, fără vreun…

GHIULANGIUL ȘI-A TRAS ȘEF NOU: MIHAI MARIN

La 1 sep, pe șestache, fără vreun anunț formal, ferevișul a publicat pe situl propriu numele noului șef al Comisiei Centrale a Observatorilor. (Există și vreo comisie locală? regională?) Acesta este Mihai Marin, care a făcut rocada în comisie cu ex-ul Mihai Ioanovici.

Se știe îndeobște că Ghiță Ghiulangiul s-a dedulcit la a fi și hopservator, deci Marin e noul lui șef! Dar nu-i va fi greu să se milogească la el pentru programări, pentru că Marin și Ioanovici au același prenume și Ghiță nu trebuie să facă nicio schimbare în text:

„Bă Miluță mîncaț-iaș, punemă și pă mine hopservator l-a toate turneile dă promovare. Casă prind 6 meciuri dăodată, casă mai miau un ghiul dăosebit. Ai 4 bidoane dă vin dă cotnar dăosebit pă chestia asta. Dacă nu să ști că iești pă marginea malulu.“

Dom Profesor Universitar Florin Grapă, cine a decis schimbarea asta? Consiliul Slujitor s-a reunit abia pe 4 septembrie! Ziceți drept, pe cuvînt de „onoare“ (haha!), iar ați încălcat regulamentele? Nu vă mai săturați?

2 thoughts on “GHIULANGIUL ȘI-A TRAS ȘEF NOU: MIHAI MARIN La 1 sep, pe șestache, fără vreun…

  1. Care regulamente? Ce regulamente? Pai regulamentul sunt io gheorghe…! Eu fac loturile, eu numesc pe cine vreau, eu,pun taxe, eu ridic amenzi…s.a. Care consiliu director…? Aha, cei care ridica mana si stau ghiocel..Pai bine nea Sorine, nu Puiu(pentru pretini) Mihai Marin, sta cel mai frumos…? ridica mana repede si sta indoit cand vorbeste cu dom . pres…si,… partas la fundatia Volei Mileniu 3, partas la deturnare de fonduri… de volei nu vorbim ca nu stie… deci numai calitati de a fi promovat…! Daca-mi dai voie nea Puiu… cu respect, iti transmit felicitari,,, si la mai mare…!!!! Si, rog deasemenea pe dl Horea Cardos sa printeze comentariul de mai sus sa-l distribuie pentru populime…Respect. 😀

  2. Probabil visan a ramas fara hartie igienica si sapun ! Nea Puiu e de departe, cel mai bun si asiduu spalator de zone intime, ever seen( mai bun chiar decat nea Mishu ) plus ca odrasla lui nea Puiu e mare agent si samsar de jucatori, de volei si nu numai…. ! Lucrurile se leaga…visan de mult si-l dorea pe nea puiu in federatie…iaca acum a reusit…sa vezi acum aranjamente pe bani grei…asa cum ii plac lui visan . Rusine lume voleibalistica din Ro ca suportati bataia de joc in continuare ..Rusine ca nefacand nimic , dar absolut nimic ..sunteti in fapt partasi la aceste nelegiuiri si la disrtugerea voleiului romanesc. RUSINE !

Comentezi?