Guillermo Naranjo Hernández (antrenor CSM Tîrgoviște), după meciul Știința – CSMT 2–3, pentru Volei România

magnolia.ro/

 

Un joc dur, deși trebuia să-l cîștigăm cu 3–1. Dar avînd în vedere împrejurările – Veronika Hrončeková s-a accidentat la începutul setului 4 și Sylwia Wojcieska accidentată marți la antrenamente – am putut să improvizăm o schimbare și un sistem cu două opuse pe teren și am reușit să cîștigăm seturile 4 și 5.
Sînt mîndru că echipa mea a fost bună la recîștigarea serviciului fie cu recepție bună fie cu recepție rea. În special serviciul și apărarea ne-au mers foarte bine azi.
Ana Otašević a jucat bine contra fostei sale echipe, după meciul nu prea bun contra lui Olympiacos, iar Alexandra Trică a sprijinit bine echipa cu 45% eficiență în atac. Veronika s-a descurcat excelent în apărare pînă s-a accidentat.
O mențiune specială pentru Diana Calotă, care a condus excepțional ofensiva. Lousi Souza a venit de pe bancă și a făcut mult pentru echipă în apărare, cu recepție solidă, servicii tactice bune și 41% eficiență în atac.
Dar seara asta cea mai bună jucătoare a mea a fost Maila Collar cu 35 pct în situații neconvenționale de joc și jucînd o rotație ca centrală!
Îmi pare rău că ți-am stricat pronosticul de 3–0, 3–1 😉

Comentezi?