Hai cu voluntariatul VIDEO! Ceremonia de deschidere este programată pentru ora 2 dimineața (pe…

Hai cu voluntariatul VIDEO!

Ceremonia de deschidere este programată pentru ora 2 dimineața (pe 6 aug). Vor fi 41 de sporturi, inclusiv cele 2 variante de volei.

Competiția de volei de sală începe chiar din prima zi. În faza grupelor preliminare vor fi 6 meciuri pe zi, zilele fiind F și M alternativ.

Am selectat la rubrica Evenimente (Events) a grupului cam jumătate din numărul de partide din grupele preliminare (M+F). Sîmbătă și duminică nu prea sînt meciuri cu miză. Acestea apar de luni încolo.
(Pe TVR sînt transmise 3 meciuri sîmbătă și duminică.)

Fac un apel să vă activați spiritul de voluntariat și să mă ajutați să găsim surse video pentru meciurile de volei în direct.
Sursele de căutat vor fi și TV-cablu (TVR1, TVR2, TVR3, TVR HD, Eurosport 1-2, France2, RAI…) și pe Internet.

Vă informam că TVR va transmite 300 de ore de la JO (un record). Pe de altă parte, ei rămîn niște cîrpaci. Aud că alte canale care dețin drepturile de difuzare în unele țări au organizat și transmisii prin Internet, astfel încît pasionații de un anume sport să poată vedea concursul integral.

Poate încercați o trezire din amorțeală? 😉
Poate începeți să simțiți și ce înseamnă să dedicați niște timp și comunității?

(Ceremonia de deschidere a JO: 6 aug, de la ora 2 (dimineața!), pe TVR1 și TVR HD. În reluare de la ora 9:30, pe TVR1 și TVRHD
Rezumat: de la ora 20:00, pe TVR1)

Comentezi?