In Buletinul Oficial postat pe site-ul FrVolei, la din “Precizari privind conditiile de participare…

In Buletinul Oficial postat pe site-ul FrVolei, la art.12 din “Precizari privind conditiile de participare in campionatele nationale, editia 2016-2017” se specifica:
“ In Adunarea Generală din 31.03.2016 s-a aprobat ca la nivel de A1 pot fi înscriși în foaia de arbitraj un număr nelimitat de jucători de alta naționalitate , iar la A2 este obligatoriu să fie in teren în permanență minimum 4 jucatori români inclusiv Libero.”
Ei bine, cei care au fost prezenti la Adunarea Generala respectiva afirma ca aceasta regula nu a fost stabilita atunci.
FRVolei a postat pe data de 07.06.2016, cu titlul “ Hotararea reprezentantilor cluburilor de Div. A1 in sedinta din 17.05.2016” urmatorul comunicat:
“In sedinta cu reprezentantii cluburilor de Div. A1 din data de 17.05.2016 s-a hotarat numarul de jucatori straini care pot activa in Campionatul National editia 2016-2017. S-au facut urmatoarele propuneri:
1) numar nelimitat de jucatori straini.
2) 3 jucatori straini in teren.
3) 6 jucatori straini pe foaia de arbitraj.
Din cei 18 reprezentanti prezenti la sedinta, 14 au votat pentru un numar nelimitat de jucatori straini si 4 s-au abtinut.”
In Statutul FRVolei, la art.31, se specifica faptul ca Adunarea Generala:
“ F3. Aprobă Regulamentul de organizare a activităţii voleibalistice din România, Regulamentul voleiului profesionist şi Regulamentul disciplinar şi Regulamentele Colegiilor şi Comisiilor Centrale, precum şi modificările şi/sau completările acestora;”
Asadar, cum poate sa inceapa campionatul A1, cu reguli pe care nu le-a aprobat Adunarea Generala si care au fost votate doar intr-o sedinta a cluburilor de divizia A1?
De ce FRVolei nu isi respecta propriul statut?

1 thought on “In Buletinul Oficial postat pe site-ul FrVolei, la din “Precizari privind conditiile de participare…

  1. Corect. Uite așa, din cauza unor tembeli care au ajuns șefi de cluburi și din cauza adormiților din Consiliul Slujitor se vor anula campionate întregi și titluri naționale și poate ni se va lua înapoi și Cupa Confruntării cîștigată de CSMB, deoarece participarea echipei a fost pe bază de fraudă. Orice rezultate obținute prin fraudă sau prin alte ilegalități sînt NULE. Așa e, juristu’ satului Sergiulache(u) Ștefănescule? Dacă ești părtaș la măgăriile lui Ghiță Bombiță, ce-ai să zici cînd un tribunal sportiv va anula titlurile Blajului?
    [ Sergiu Stefanescu]

Comentezi?