îNȘelaru iar pupă la federație (M) Știința Explo BM – Steaua: 2 – 3…

îNȘelaru iar pupă la federație

(M) Știința Explo BM – Steaua: 2 – 3 (17-25, 21-25, 25-22, 25-23, 13-15)

Doar cîteva fragmente am prins, de ajuns ca să remarc ce cîrpaci conduc aceste cluburi. Se vede asta din pănărămile de tricouri cu care îi îmbracă pe jucători:
La Știința Explo numele jucătorilor sînt scrise atît de mici pe spate, încît nu se îndeplinește scopul pentru care sînt scrise. În plus, pe spatele tricourilor e scris un adevărat roman, cam în jumate de oră termini de citit tot afișul.
La Steaua au scris numele jucătorilor cu culoare închisă pe culoare închisă, greșeală de începător în ale graficii. La asta au mai adăugat și efectul de lucire, ca o țigăneală de talcioc. Și iară scrisul devine inutil(izabil).
—–

Colțul lui îNȘelaru și al colegului (al cărui nume nu l-am prins)

Perle
…O finalizare frumoasă, în sfîrșit! (colegul, pleonasm)
…Andăr optsprezece (colegul, babilonie)

…Mai convingător ca în ultimele încercări (NȘ)
Măi Narcise, comparativul de superioritate și cel inferioritate (scuze că folosesc cuvinte așa de lungi!) se fac cu „DECÎT”. „CA” se folosește la comparativul de egalitate.
Exemple: Unul MAI prost DECÎT celălalt. Unul LA FEL DE prost CA celălalt.

…Pas în patru (vru să zică „pasă”)
Uite, anul trecut am reușit să te învăț ce înseamnă AS. Bravo.
Ce-ar fi anul ăsta să trecem la ceva mai complicat? De exemplu, să punem un P înaintea lui AS. Egal PAS.
Un PAS este atunci cînd pui un picior în față, îl ții acolo apoi duci celălalt picior și mai în față. PAS-ul este unitatea de bază a mersului la unele viețuitoare.
Dumnealui este diferit de PASĂ, care, folosită în sport, înseamnă o trecere a mingii de la un jucător la altul.
Dacă nu e clar, o să revenim, nu te panica.

În altă ordine de idei, colegul zise bine. Timpul de întrerupere (și nu „de odihnă”, cum zic proștii), cel obișnuit, este de 30 de secunde. Timpul de întrerupere zis „tehnic” este de 1 minut (dar la volei pe nisip este tot de 30 de secunde).

În altă ordine de idei, se plînse omul nostru că „înjură” unii la federație, aia care i-a pus lui desene animate pe sit, ca să vadă el colorat scorul în direct și pozițiile jucătorilor. Ficior, dacă ai avea ceva mai mult intelect, ai pricepe justificarea „înjurăturilor”. Și ai pricepe și cum înjură capii FRViș voleiul românesc.
Cît despre desenele animate, află că nu-s făcute de vișăneii ăia cîrpaci, pe care nu te mai saturi să-i pupi de profesioniști ce sînt, ci de situl http://www.dataproject.com/, italienii ăia care s-au chinuit să facă software-ul DataVolley. Tot ei fac automat și clasamentul. Ciumegii de la FRViș doar și-au făcut cont acolo și postează niște adrese pe pagina lor de bază, adrese la care dataproject face treaba automat folosind foile de scor electronice. Să-i lăudăm că au băgat foaie electronică, pe cînd alții o folosesc de ani de zile? Poate vrei să-i mai lăudăm și peste 10 ani, cînd or învăța să agațe o cameră de Internet pe un perete ca să transmită meciurile în direct?
Că italienii, germanii, francezii au și uitat de cînd au început să facă asta.
Vișăneii tăi cîrpaci adevărați sînt ăia care afișează scorurile la juniori cu întîrziere de o săptămînă. Că ei nu au auzit că s-a inventat telefonul.

Acu, ce să zic, cine se aseamănă se adună.

Comentezi?