Ioan Dobrescu, 60 de ani, a declarat că se va retrage din poziția de…

aqualine.ro/

Ioan Dobrescu, 60 de ani, a declarat că se va retrage din poziția de secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Aflat la Rio, acesta a facut urmatoarea declaratie”. Sper să înțeleagă și șefii de federații că e timpul să lăsăm locul altei generații!”. Probabil ca si aceasta este una dintre conditiile pentru revigorarea sportului romanesc respectiv inlocuirea tuturor presedintilor de federatii sportive.Si a mai spus ceva interesant actualul secretar al COSR-ului. “Cred că atunci când ești într-o poziție numită, două mandate, hai, trei mandate de câte patru ani mi se pare suficient. Intervine o oboseală, o lipsă de inițiativă”. Nu credeti ca are dreptate? Va amintiti despre vreo initiativa a FRVolei? Antrenorii de specialitate simt ca prin masurile luate in ultima vreme de catre federatie a crescut interesul copiilor pentru acest sport? Eu ca spun ca nu.In clipa de fata voleiul se “zbate” intr-un anonimat total.Este un sport care pare sa nu mai intereseze pe nimeni.Urmariti rubricile de sport ale ziarelor si acolo o sa vedeti doar fotbal, handbal si baschet, dintre sporturile de echipa.Voleiul a devenit un sport de “nisa”, un sport care acum functioneaza din inertie.Daca nu avem nici o reactie acum, in cativa ani acest sport va ajunge o amintire in Romania. As fi vrut sa stiu parerea antrenorilor de volei. Ei sunt cei ce duc greul acum. Ei sunt cei care descopera si formeaza jucatorii. Din pacate, atunci cand se decid “regulile”, ei sunt indepartati de la “masa bogatilor”.Zilele trecute am citit un comentariu al unui reputat antrenor care spunea ca la ultima Adunare Generala a FRVolei au participat foarte multi rugbisti. Stim cu totii care a fost scopul lor acolo. Nu credeti insa ca ar fi normal ca la viitoarea Adunare Generala sa participe exclusiv antrenorii, din partea cluburilor afiliate?

2 thoughts on “Ioan Dobrescu, 60 de ani, a declarat că se va retrage din poziția de…

  1. NU VÎRSTA e problema adevărată! Ci lipsa de competență, lipsa de pasiune și, așa cum am arătat de multe ori, PROSTIA CRASĂ!
    Dacă vin lupii tineri și sînt la fel de prostănaci, ce ne facem? Iată ce lipsă de reacție la aceste dezbateri virtuale. Dorm cu toții cu sforăituri, inclusiv generațiile tinere.
    Ați fi ULUIȚI cît de puțini oameni din voleiul românesc (președinți de cluburi, antrenori, jucători de la toatel nivelele) sînt interesați de meciurile de la JO! … care, vorba aia, sînt culmile voleiului mondial actual.

Comentezi?