# **JOCURILE OLIMPICE 2020 |** RUSSIA OUT, THAILAND IN? Agenția Mondială Antidoping tocmai a…

# **JOCURILE OLIMPICE 2020 |** RUSSIA OUT, THAILAND IN? Agenția Mondială Antidoping tocmai a…
aqualine.ro/

# **JOCURILE OLIMPICE 2020 |** RUSSIA OUT, THAILAND IN?

Agenția Mondială Antidoping tocmai a instituit o interdicție pentru participarea Rusiei la competițiile mondiale pe o durată de 4 ani. Se zice că Rusia ar fi tolerat drogarea sportivilor și nu ar fi răspuns cinstit la investigațiile agenției, ascunzînd și mînărind probele. Rusia are la dispoziție 3 săptămîni ca să conteste această decizie nemaipomenită.

Dacă decizia va rămîne, sportivii ruși vor putea participa, totuși, la unele competiții, dar nu sub drapelul rusesc. Asta va fi posibil doar pentru sportivii individuali sau acolo unde regulamentele permit echipe mixte sau unde competițiile nu sînt per națiuni. Reprezentativele naționale nu vor putea participa la nicio competiție.

Asta înseamnă că Rusia, deși s-a calificat deja cu ambele naționale la competiția de volei de la JO 2020, poate să fie deposedată de locurile cîștigate.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere
biciclop.eu

În competiția feminină, în funcție și de cum vor rezolva situația **Proștii lui Moș Ary Șontorogu**, cea care va profita ar putea fi națiunea Thailandei, care visează de mai mulți ani să participe la JO cu echipa feminină de volei. Thailanda este una dintre cele 4 echipe asiatice, care fac față competițiilor internaționale de volei feminin, dar nu s-a calificat niciodată la JO. Acum, odată cu eliminarea Rusiei, este posibil ca locul liber să fie luat de a 2a echipă din grupa de calificări a Rusiei, iar aceasta e Coreea S. Cum China și Japonia erau deja calificate la JO, pentru locul rezervat Asiei se mai băteau cu șanse reale doar Coreea S și Thailanda. Dacă Coreea S, primește calificarea în dauna Rusiei, rezultă că Thailanda nu mai are rivală în ultimul turneul de calificare de peste o lună, iar visul thailandez e pe cale de a deveni realitate

Și așa **Ajcharaporn**, **Nootsara**, **Chatchu-on** & co își vor petrece vara în Japonia.

[https://consumer101blog.files.wordpress.com/2018/09/0922-ajcharaporn-chatchu-on-3rd-meter.jpg](https://consumer101blog.files.wordpress.com/2018/09/0922-ajcharaporn-chatchu-on-3rd-meter.jpg)


Comentezi?