L-am dibuit! * Contabilu Constantinescu e scribălăul lui Cojocaru * A știut unde să pupe * Și ăsta e cu „volei PE plajă”

 

Din întâmplare ni s-a confirmat că Contabilu Constantinescu, ăla care scrie prost la doarvolei, scrie prost și pentru federație. L-am dibuit, deși nu era greu de intuit, după sărăcia de exprimare, după ideile puține și după pupincurismul pentru Universitalu Cojocaru.

Acu dreptu-i că federația are nevoie de cineva care să-i scrie articolele „oficiale”, dar când ești blogger, bă Contabile, nu poți fi și scribălăul federației. Păi ce faci? Scrii în două locuri schimbând pe ici pe colo niște cuvinte, ca să nu se prindă lumea că sugi la două oi? Sau la o oaie și un berbec? 😂

Te dai tu „jurnalist”, dar când ești sluga lui Universitalu Cojocaru, n-ai cum să fii critic și obiectiv și să expui prostia, corupția și incompetența din federație. Dar ia spune-ne cu cât te plătește Adin-Dva-Tri și dacă te plătește legal sau la negru? 😉 Arată-ne statul de plată și decizia de angajare în federație. Avem niște îndoieli cu plățile astea chiar de când o fufă din Galați (după spusele lui Nicolonțea) s-a apucat să renoveze situl oficial al federației și l-a făcut varză cu mintea ei îmbârligată. Aia cum o fi plătită? Dacă tot ești Contabilu, trebuie să le ai cu plățile. Ia fă-te jurnalist de investigație și investighează-te și pe tine 😉

Totuși, avem toată admirația pentru Contabilu Constantinescu. Uite unde a ajuns dacă a știut pe cine să pupe și unde. După ce a fost pupincul Ghiulangiului, a simțit repede încotro se înclină balanța și s-a făcut pupincul lui Universitalu. Pentru că cine se aseamănă (la prostie), se adună. Și îNȘelaru, care e din aceeași specie de cretini, s-a apucat la tv să-i facă reclamă blogului prostălăului, care crede și el că există un sport care se numește „volei PE plajă”! 🤣 La fel ca Cojocaru, Sârb, Szabo-Alexi, Ifrim Kumluk sau Rohneanu. Exprimarea „oficială” a federației – volei PE plajă –, atât pe pagina de Facebook cât și pe situl oficial, vine de la Contabilu, după cum se vede și în FOTO.

Puteți să vă amuzați comparând 2 articole scrise de același șmecheroi, Contabilu Constantinescu, cu același subiect, o dată pentru panarama de blog și încă o dată pentru panarama de federație.

http://doarvolei.ro/calificari-campionatul-european-2023-f-romania-a-obtinut-calificarea-la-turneul-final/

https://frvolei.eu/noutati/romania-a-invins-insulele-feroe-si-e-calificata-la-campionatul-european-din-2023/

Oare de ce le-a scris diferit? Ce șmenozeală vrea să ascundă?
Și fotografiile sunt diferite! 😊

Dovada că Contabilu scrie pentru federație aici: https://frvolei.eu/author/andrei_constantinescu/

Comentezi?