LC (M) 2024 Runda 2 grupa VI ziua 2/3 | Arcada mai are nevoie de doar 2 seturi pentru calificare * Tricouri gălățene prostești

aqualine.ro/

 

Neftohimik Burgas – Arcada Galați 0 – 3 (20-25, 25-27, 16-25)
Spectatori: 1200

Bulgarii s-au arătat destul de bătăioși în meciul de ieri contra grecilor și chiar le-au luat un set. Și azi au jucat serios, cu excepția finalului de meci când a plouat cu puncte peste ei. Au pierdut, totuși, onorabil. Gălățenii au fost mai buni la serviciu și la blocaj. Antrenorul Stancu i-a ținut iar la cutie pe centrali, probabil nu știe la ce folosesc, ca Macariena. Centralul Woch a făcut doar 4p, iar centralul Butnaru a făcut 8p doar pentru că și-a luat singur 4p din blocaje. Dar ce să zicem de coordonatorul Karimisouchelmaei (nume pronunțat ca 2 cuvinte [ka.ri.mi su.șel.mai]), care și-a făcut tot singur 8p prin manevrele lui șirete?

Cel mai bun jucător: Javad Karimisouchelmaei (#14 coordonator Arcada), 8p, 100%!
Cel mai bun de la Burgas: Gheorghi Petrov (#17 extremă), 8p, 62%
Cel mai bun marcator: Theo Lopes (#11 opus Arcada), 13p, 50%
Cel mai eficient atac: Marian Bala (#12 extremă Arcada), 10p, 64%
Cea mai bună recepție: Simeon Dobrev (#4 libero Burgas)
Cel mai slab jucător: Murad Khan (#11 opus Burgas, pakistanez), care a avut și cele mai multe atacuri cedate (3+3).

Atanas Petrov (antrenor Neftohimik) nu-i străin de voleiul românesc. Acum niște ani a făcut treabă bună la echipa feminină Medicina Târgu Mureș și este un băiat de toată isprava.

klap.ro

După meciurile de azi, Arcada ar mai avea nevoie de doar 2 seturi pentru calificare.

Gălățenii au purtat niște tricouri prostești, de talcioc, pe care nu se puteau citi nici numerele nici numele jucătorilor. Bă cârpaciule de șef de echipă de la Arcada, de ani de zile vă tot învăț cum să alegeți tricourile! Tot talciocar ai rămas?

 

Prometei Dnipro – Olympiacos Pireu 0 – 3 (22-25, 25-21, 14-25, 21-25)

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Cel mai bun jucător: Tončer Stern (#5 opus Olympiacos), 14p, 50%

Editare ulterioară: În urma rezultatelor din ziua 2, Arcada Galați mai are nevoie să câștige în ziua 3 doar 1 set pentru a se califica în runda 4.

(Sursa FOTO: Sportul Ilustrat)

Comentezi?