LEAu (F) 2023 etapa 1/6 | România începe competiția pierzând cel mai ușor meci * De acord cu îNȘelaru: Naranjo e o catastrofă și trebuie să plece cât mai urgent * Umflatele au dezamăgit

aqualine.ro/

 

(F) România – Slovacia 1 – 3 (22-25, 12-25, 25-19, 18-25)
Spectatori: 700?

Este de mirare cum am putut câștiga un set, jucând atât de prost și de dezorganizat. Să vă fie clar: când Contabilul Constantinescu o umflă pe vreuna (adică o ridică în slăvi), sigur aceea va fi tămâie. Azi am văzut cazurile Budăi Ungureanu și (cel mai nou) Varga. Budăi Ungureanu (#19 extremă), marea „vedetă” de la echipa italiană de două parale Pinerolo, a primit cele mai multe pase de atac, a avut ceva eficiență, dar a încasat 7 ași. Noua vedetă Cojocăreano-Constantinească Varga (#7 opusă) a primit puține pase de atac, deși trebuia să fie principalul om de făcut puncte. Poate a fost mai bine așa, pentru că vedeta nesimțită (după istoria noastră comună) a făcut mai multe puncte pentru adversare!
Nenorocitul și nesimțitul de antrenor Naranjo, de acord cu îNȘelaru (Doamne, ce-am ajuns! 😊 ), a scos pe teren o echipă bramburită și selectată fără să aibă habar de cum s-au comportat jucătoarele în campionat.
Pe de altă parte, și jucătoarele noastre sunt anemiate de câtă bancă de rezervă au adunat în această stagiune. Centrala Ioan (#5) a jucat destul de mult în campionat, dar ea pare lovită de Blestemul lui Avrămuț (cel care le lovește pe jucătoarele române care se adună cu Limbosu de la Blaj).
Dar cel mai grav la o echipă de volei e să n-aibă coordonator/coordonatoare. Exact ce s-a petrecut azi. Nu știm dacă Calotă n-a fost convocată sau n-a vrut să vină, dar ce-am văzut azi la coordonare a fost catastrofă.

Cea mai bună jucătoare și cei mai mulți ași: Zuzana Šepeľová (#20 extremă SVK), 16p, 39%, 4 ași
Cea mai bună de la RO: Diana Ariton (#1 centrală), 5p, 60% (în lipsă de altă propunere mai bună)
Cea mai bună marcatoare și cei mai mulți ași încasați: Adelina Budăi Ungureanu (#19 extremă RO), 24p, 43%, 7 ași încasați!!
Cel mai eficient atac: Michaela Abrhámová (#1 centrală SVK), 8p, 57%
Cea mai bună recepție: Michaela Pállová (#7 libero SVK)
Cea mai slabă jucătoare și cele mai multe blocaje încasate: Elizabet Lenke Inneh Varga (#7 opusă RO), 4!

Este un fotograf prăpădit care le-a făcut fetelor o propagandă foto-video deșănțată în cele vreo 10 zile premergătoare competiției, dar sub conducerea zăpăcitului de Naranjo, naționala feminină pierde cel mai ușor meci dintre cele de disputat în grupa B: meci acasă cu echipa cotată a 2a în grupă. Deși el le pare jucătoarelor mai simpatic decât antrenorii anteriori, este prea slab pentru a ne pune speranțe în el că va conduce echipa spre o performanță bună la CE. Naranjo trebuie s dispară imediat din peisaj.

vivacredit.ro

După acest meci, cele 2 echipe nu-și modifică pozițiile în ierarhia mondială/europeană, dar una se îndreaptă cu punctajul în sus, iar cealaltă în jos. E clar acum că federația și Naranjo nu iau în serios această competiție.

Proștii lui Boričić afișau pe pagina meciului pe parcursul meciului, că mai sunt 13-14 ore până la începerea lui 😊 Pentru pagina de statistică a meciului ne trimit la o adresă greșită. Noroc că mai știm să căutăm prin situl vechi.


Colțul lui îNȘelaru

Deși a văzut și el că antrenorul Naranjo Hernandez e praf, pseudo-jurnalistul TVR a continuat cu perle noi:

„prefer… decât…” – corect: „prefer… în loc să…”

roadelepamantului.ro

„Începe să fie un meci în care înotăm din greu.” Și era setul 4! 😊

„Mi se pare o neinspirație a antrenorului.” O ce?? 😊

Iar pe opusa umflată cu reclame o cheamă Elizabet Lenke Inneh Varga. „Inneh” se pronunță [IN.ne] (fără h), dar fata necivilizată a fost cunoscută la noi drept Eliza Varga.

Comentezi?