LIGA CAMPIONILOR 2019 grupa E etapa 3/6 * DEMISIA, FUDULE! (F) Fenerbahçe Opet Istanbul…

aqualine.ro/

LIGA CAMPIONILOR 2019 grupa E etapa 3/6 * DEMISIA, FUDULE!

(F) Fenerbahçe Opet Istanbul – CSM București 3 – 0 (25-18, 25-19, 25-22)
Doar un punct a lipsit ca CSMB să facă onorabilul 60… Dar nu l-a făcut, adică a fost o înfrîngere cam rușinoasă. CSMB a avut niște zvîcniri în prima parte a setului 2 și în ultima parte a setului 3, dar nu au fost de ajuns în fața unei echipe, care a atacat furibund. După 2 seturi cea mai bună marcatoare a lor avea 18 pct! Iar a noastră numai… 7.
Scorul punctelor din atac: 47–32!
Scorul așilor: 7–2.

Samantha Bricio ( #12 extremă Fenerbahçe) a făcut 18 pct în 3 seturi, adică foarte bine, dar cea mai bună marcatoare a fost Melissa Vargas ( #9 opusă Fenerbahçe) cu… 26 pct! Inclusiv 4 din blocaj. Eficiență a atacului 61%, toate astea făcînd-o cea mai bună jucătoare a partidei.
De la CSMB abia cîte… 10 punctulețe au putut face Trușkina și Balkestein Grothues.

Cu eșecuri după eșecuri în meciurile importante, poate ar fi vremea ca Pașa Akbașa cel Fudul să fie demis. Nici pariul lui cu japonezele nu ține, avînd mereu o jucătoare scundă la blocaj și un libero care are recepție mai slabă decît Adelina Ungureanu. Aceasta din urmă, ca și Salaoru, are genunchii moi la finalurile de seturi.

klap.ro

Iar turcoaicele au jucat fără antrenor. Zoran Terzić nu a fost suspendat de vreun ghiulică turc pe 8 luni, ci a avut o stare de indispoziție serioasă după o internare la spital și a urmărit partida din zona statisticienilor.
—–

COLȚUL COMENTATORILOR

În seara asta, cei doi comentatori, Stan și Bade Ioane au avut serioase probleme cu numerele și cu timpul.

Perle Stan:
– [La VakifBank joacă] chinezoaica Zhang! [Ha?? Zhang? Jbang? 😀 Sau… Zhu Ting?]
– Chemik Police joacă cu Dinamo Moscova tot azi, mai tîrziu… [Mai tîrziu, adică peste vreo 25 ore, adică mîine!]
– [Blabla Blaj] știe să le bată pe turcoaice [de la Galatasaray], pentru că au făcut 3–0 în semifinala Ligii Campionilor [luna mai]. [Sigur, „știe“, după un singur meci! După care ambele echipe s-au schimbat radical. Și ia mai uită-te pe notițe, nea Costinele. Nu cumva a fost 3–1?]
– Olimpiada… [Parcă am mai explicat că e greșit „Olimpiadă“. Corect: Jocurile Olimpice.]
– Campionatul European, care bate la ușă. [La care ușă bate?? Aia din august/septembrie? 🙂 ]
– Ungureanu, în acest sezon joacă și la junioare… [La ce junioare?]

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Perle Bade Ioane:
– Per total.
– Foarte tînăra mexicană, Bricio, 25 de ani. [Abia a împlinit 24, dar „tînără“ pentru ce? La 24 de ani e deja coaptă bine pentru volei. Că doar nu sîntem toți în Consiliul Slujitor, ca să considerăm jucătorul Sub-23 ca fiind „tînăr“. Și se zice „mexicancă“.]

Ambii au evitat numele de familie al extremei Maret. S-au ferit de „Groteus“ 🙂 și au ajuns la numele de fată, și ăla stîlcit, de parcă ar fi nemțoaică.

Tot ambii l-au făcut pe Pașa Akbașa să fie „ferat“ (nume de fier în complex anionic???), dar nu e fascinant cum debitează Stan ce presupune el în propria lui fantezie că ar putea spune antrenorii la timpii de întrerupere? 😀

Comentezi?