# **MACARIENA**, NOUL ANTRENOR AL NAȚIONALEI FEMININE DE SENIOARE! Echipa națională feminină nu mai…

# **MACARIENA**, NOUL ANTRENOR AL NAȚIONALEI FEMININE DE SENIOARE! Echipa națională feminină nu mai…

# **MACARIENA**, NOUL ANTRENOR AL NAȚIONALEI FEMININE DE SENIOARE!

Echipa națională feminină nu mai are activitate anul acesta. Liga de Aur 2020 s-a anulat (sau, mai precis, se va anula), iar la Campionatul European 2021 ne-am calificat ca țară organizatoare (una din cele 4). De aceea, **Ghiulangiul** va renunța la serviciile lui **Luciano Pedullà**, devenite inutile, mai ales că italianul e din Novara, adică din Piemonte, una dintre regiunile nordice ala ITA, unde ***Paraua lui Ghiulică*** (coronavirusul) a făcut ravagii. Iar **Ghiulangiul** nu are de gând să „se“ riște, având în vedere starea lui șubredă de sănătate. La 3-4 strănuturi, îi sar ochii bulbucați din cap… 😀 De aia îl și zorește avocatul **Dîrlan** să-i plătească în avans pentru procesele costisitoare și prostești, că nu se știe dacă la urmă a mai avea cine-l plăti!

Tot **Pedullà **este cel care a nenorocit un an din viața sportivă a lui **Budăi Ungureanu**, trimițând-o la o echipă italiană leșinată, de subsolul clasamentului (Cuneo), de-a ajuns săraca botoșăneancă rezervă. Dar ei i-a plăcut așa și nu s-a gândit că un an din viața sportivă e ca un an pentru un câine… adică egal cu 7 ani omenești normali! 😊
Și acum credem că-i în plăceri italienești, fiind închisă oficial în carantină după ce a scăpat de ITA. Da, o mirobolantă experiență italiană!

Așa că, la următoarea ședință a **Consiliului Slujitor**, **Ghiulică** va anunța cu masca la bot noul antrenor al naționalei în persoana impozantă a lui **Marius Macariena**, cel mai grozav antrenor român din toate timpurile! Așa se crede el. Că doar a obținut cea mai grozavă performanță a voleiului românesc din toată domnia **Ghiulangiului**.

Deși noi, din răutate, zicem că a fost meritul a 3-4 tinere voleibaliste de excepție, adică prost să fii, noroc să ai.

1 thought on “# **MACARIENA**, NOUL ANTRENOR AL NAȚIONALEI FEMININE DE SENIOARE! Echipa națională feminină nu mai…

Comentezi?