MAREA PRIETENIE FALSĂ DE FEZBUC – NICIO DONAȚIE! Vedeți zilnic foto noi și postări…

MAREA PRIETENIE FALSĂ DE FEZBUC – NICIO DONAȚIE!

Vedeți zilnic foto noi și postări noi pe mai toate conturile voleibalistelor noastre de la toate nivelele. Și la antrenori/antrenoare și la alți șefuleți.

Dacă pune piți foto cu unghiile negre, hop! 300 de liche!
Dacă pune piți foto cu pantalonii zdrențuiți, hop! 400 de liche!
Dacă pune piți foto cu dîrlanul în pat, hop! 500 de liche! (că acolo e cu scor 😉 )

Și ați zice că mare prieteneală mai este între ele și în mediul voleibalistic!

Realitatea este cu totul alta. Multe persoane primitive, intră pe FB și dau cu liche ca un fel de obligație, de „politețe“ prostească. „Dacă eu dau cu liche, voi primi și eu la ce tembelități postez. Că dacă n-am sute de liche, degeaba mai «trăiesc» pe fezbuc!“ Cine are doar zeci, e fraieră.

În viața reală însă, am văzut cu ochii mei (și știți că așa e) că nu este niciun fel de amiciție. Se întîlnesc fetele din 2 echipe la cîte un meci și nici nu discută unele cu altele. Chiar se evită. Pe fezbuc își trimit mii de inimioare și de ursuleți desenați care ling ecranul, iar în realitate fetele se fac că plouă. Uneori chiar în cadrul aceleeași echipe este gheață.

Pentru că mulți văd fezbucul ca pe un alt univers. Un univers în care orice pițipoancă proastă cu foto cu păr lung la profil ajunge urgent la limita de 5000 de „prieteni“ și devine vedetă.

Și ăsta e un semnal: Cînd ai trecut de 300 de „prieteni“ deja știi că ești ori o persoană cu reală activitate socială extinsă ori ești o piți de fezbuc.

Ideea de azi e asta: NICIO JUCĂTOARE cu venituri frumoase nu a donat NICIUN BILET la spectacolul voleibalistic de la Sala Polivalentă București! Bogatele și-ai păstrat banii pentru prostii de-ale lor.

Fiecare pentru el, fiecare pentru ea.

Le-ați văzut pe cîteva voleibaliste la tv, erau răzlețite prin tribune.
Așa e cu „prietenia“ falsă de fezbuc.
💙💙💙❤️😍😜🙈🧚‍♀️💪💔🐶🐻🌺🍿🎈

3 thoughts on “MAREA PRIETENIE FALSĂ DE FEZBUC – NICIO DONAȚIE! Vedeți zilnic foto noi și postări…

  1. Pacat ca s-a ajuns asa…desi sportivii sunt solidari..probabil este si influenta societatii sau a egoismului.Nu vedeti nimeni nu are timp de nimeni si o spun din postura unui om care se lupta cu o boala ce nu-i ofera prea mari sanse…faceti o comparatie intre cancer si un bilet si o sa vedeti ca…donatiile sunt aceleasi

Comentezi?