MATRIȚĂ DE PROGRAM DE SALĂ La Iași încercăm să aducem informație publicului de volei…

aqualine.ro/

MATRIȚĂ DE PROGRAM DE SALĂ

La Iași încercăm să aducem informație publicului de volei prin editarea unui program de sală. Este, de fapt, un fel de fițuică, dacă o comparăm cu ce revistă color se oferă la meciurile de fotbal ale CSMS Iași. Chiar și așa, la primul joc acasă al Penicilinei s-a dat ca pîinea caldă. Programul este tipărit prin mijloacele personale ale unor suporteri, fiecare putînd face 4-5 exemplare, pe care să te împartă gratis vecinilor de sală.

ottobroker.ro

Programul NU este făcut de clubul Penicilina, ci e compilat de mine, dar cu ajutor din partea altor amatori de volei. Deși e folositor, civilizat și gratis, conducerea clubului Penicilina, în speță Stîngâșinși (Stîngă V), a avut o reacție violentă, gen capete în gură simulate și înjurături de „cristoși”. Ăsta e nivelul lui de ființă primitivă.

Am vrut să public aici acest program cu gîndul că ar putea fi folosit ca matriță și pentru alte jocuri din țară. Nu știu în ce măsură alte cluburi editează așa programe, dar unde așa ceva nu se întîmplă, sper ca matrița să fie de ajutor unor entuziaști care vor să facă propagandă voleiului.

creditfix.ro

Cine are cunoștințe de informatică de bază va ști cum să proceseze informația din acest fișier PDF. Avertisment: imprimantele de casă/birou au marginile de tipărire mai largi, deci cîțiva milimetri din spațiul de printat nu vor apărea. Trebuie folosite multiplicatoare profesionale de la centrele de copiere.


2 thoughts on “MATRIȚĂ DE PROGRAM DE SALĂ La Iași încercăm să aducem informație publicului de volei…

Comentezi?