MICA VOLEROMĂ TERMINĂ RUȘINOS RUNDA 4 * Perle TV Voléro Zürich – Alba Blaj…

aqualine.ro/

MICA VOLEROMĂ TERMINĂ RUȘINOS RUNDA 4 * Perle TV

Voléro Zürich – Alba Blaj 3 – 0 (25-22, 25-15, 25-9)

Un meci care pute de la distanță a aranjament. Ca să se califice, Voléro avea nevoie de o victorie, de preferat de 3 pct, și mai bine un 3–0, pentru un raport bun al seturilor. Mica Voleromă i-a dat pe tavă tot ce și-a dorit Voléro! Ba chiar i-a îmbunătățit și raportul punctelor, ca să fie și mai sigură de calificare. Dacă acum 5 zile ne bucuram de această extraordinară calificare a Micii Volerome, ieri am văzut un final de participare în runda 4 RUȘINOS! Mica Voleromă a încheiat cu cel mai prost set din toate meciurile Rundei 4 (ale tuturor echipelor), adunînd abia 9 pct! Chiar și punctajul pe tot meciul (46) a fost pe locul 2 în clasamentul jenei.

Ca să pricepem ce s-a întîmplat, trebuie să ne amintim că între cele 2 cluburi există o strînsă și călduroasă relație de frăție. Anul trecut, Voléro i-a dat jucătoare Blajului ca să cîștige campionatul românesc. În schimb, Alba Blaj a ajutat calificarea lui Voléro din runda 4 a Ligii Campionilor. Dacă Alba s-a luptat și a cîștigat măcar cîte un set în celelalte meciuri (inclusiv contra lui Dinamo Moscova!), în fața lui Voléro a făcut de două ori sluj de 0–3 net, de uita total coordonatoarea Antonijević cum se pasează! 😀

creditfix.ro

Anul acesta, după ce a zburdat în grupă adunînd 5 victorii din tot atîtea meciuri, Mica Voleromă s-a înecat ca Micul Rom la mal, oferind spectatorilor un meci de toată rușinea. Salaoru face 20% eficiență în atac (chiar sub zilele ei proaste!), Koleva face 32%… Însăși puternica Cleger, care conduce detașat în clasamentul marcatoarelor din Liga Campionilor, de se uită Zhu Ting la ea cu mîna streașină la ochi… a făcut un pîrțuc de 9 pct!
Eficiența medie a echipei a fost de 31%! Dacă juca Penicilina, se descurca mai bine.

Iubite voleibaliste de la Alba Blaj, nu vă crapă obrazul de rușine? V-ați dus acolo să jucați la bifă? Hal de sportive sînteți voi?
Măcar v-ați ales cu ceva „recompense“? (o prăjitură, un bilet la un film 3D?)

Chiar maistrul Darko Arena dădea indicații în dorul lelii, semn că nu era cazul să forțăm nota. A și găsit scuză: cică le-a lipsit liberoul Vujović! Eu, nepriceputul de mine, credeam că Cleger, mașina de făcut puncte, e jucătoarea de bază, dar iaca m-am înșelat. Era… Vujović, frate! Ea le cîștigase celelalte 5 meciuri.

Cît despre trîmbițata organizare a fazei finale a LC de către Volei Alba Blaj… s-a fîsîit așa cum era de așteptat. Că nu s-a uitat nimeni la Valică Păhărică și nici la generalul Bacșiș (și director). Vă dați seama ce organizare făceau ăștia. Știți… gașca lui Ghiță, care tocmai a votat dezorganizarea campionatului!

Tragerea la sorți pentru faza jocurilor de 6 va avea loc vineri la prînz.
Dacă tot vorbim de onoare sportivă, iaca nu s-au „ajutat“ între ele echipele turcești!
—–

Perle TV, Șelăreasa PasPasPas:

ottobroker.ro

– 21 de ani pentru jucătoarea noastră. [ce e asta? verdict cu închisoare?? 😀 ]

– Ambele echipe nu mai aduc preluarea. [cu verb la negativ nu poți folosi „ambele“, corect: „nicio echipă nu mai aduce preluarea“]

Și fainălsix, fainălfor, o grămadă de fainăle!

8 thoughts on “MICA VOLEROMĂ TERMINĂ RUȘINOS RUNDA 4 * Perle TV Voléro Zürich – Alba Blaj…

  1. WOW.. dela voleiromania.ro citire:Involutia in volei are un nume= gheorghe visan (28/02/18 14/33/03)
    Un alt success marca fr visan; pentru pricop zis prichi pentru prieteni si echipa lui feminina de volei plaja turneul dela Fort Lauderdale s-a teminat inainte de a incepe ..cum ? prin NEPREZENTARE…!!! Deci ne-am plimbat din 10 februarie pana pe 5 martie sa ne bronzam in Florida,SUA, sa platim, transport, cazare, diurna, etc sa nu ne prezentam..ne-a facut de ras din nou…!!!! Bravo visan, sa prezinti performanta protejatului tau(care, ti-a dus 5 voturi la alegeri: adet, beachvolei, comis. judeteana si doua din Salaj-CSS) ca o mare realizare…?!! Poate este logic sa se returneze banii, nu? Ca doar nu sunt dela Milnium 3…fundatia a carui presedinte a facut deturnari de fonduri!!! Demisia penalule, demisia.

  2. Din pacate cele de mai sus sunt reale, cu dovezi…😯 .. a se citi sectiunea fivb beach volleyball, calificari …Fort Lauderdale🙄

  3. ca sa intelegem mai bine ce se intampla cu aceasta echipa nationala care inca mai este pe undeva prin Florida (deplasare de o luna in Statele Unite)…………pe banii cui ??…………..fetele primesc salariul de la csm bucuresti…….deplasarea a fost finantata de cosr………….visan la frv incaseaza un salariu nesimtit si se lauda in stanga si in dreapta ca are mari sanse sa se califice la jocurile olimpice cu aceasta echipa……….sunt curios pana unde o sa mearga pacaleala.

  4. Unde se organizeaza final four???? Merita un update articolul asta de cacat, si nu doar articolul.. meriti si tu un update care sa te ajute sa scrii adecvat anului 2018!

Comentezi?