# MINTE **NEŠIĆ** SAU **SAVU**? * MINTE ȘI **MARKOVIĆ**? * BLĂJENII S-AU SĂTURAT DE…

# MINTE **NEŠIĆ** SAU **SAVU**? * MINTE ȘI **MARKOVIĆ**? * BLĂJENII S-AU SĂTURAT DE…

# MINTE **NEŠIĆ** SAU **SAVU**? * MINTE ȘI **MARKOVIĆ**? * BLĂJENII S-AU SĂTURAT DE VOLEI MERCENAR

Există români care tind să idealizeze și să ridice în slăvi alte nații: nemți, americani, japonezi,… sîrbi. Pentru ei, avem o întrebare simplă: există închisori și la ei? Dacă da, atunci au și ei destule lepre. Unii sîrbi, care au ajuns prin voleiul nostru au și ei defectele lor. Uitați-vă numai la **Darko Arena**, cum trebuie să-l perii, să-l măgulești ca să-ți dea declarații. Cu greu le dă și gogilor **Limbosului** de la Blaj. Iar din dialog direct, vă zic că **Gajić** și **V Grbić** sînt niște derbedei jegoși.

Să vedem ce a făcut sîrbul **Dragan Nešić**, antrenor la CSM Tîrgoviște. Acum 3 ani era limbut nevoie mare. Îi ceream o povestire de 2 minute și el tolocănea o oră, ca un nevorbit. Era „prietenos“. Acum s-a sucit ca o fetiță mofturoasă. Cică trebuie să cer aprobare de la club, ca să gavarească el 3 minute. Și se întoarce repede cu fundul. Așa civilizație ai învățat, bă **Drăgane**, acolo în Serbia ta minunată? Așa te-au educat părinții tăi, nesimțitule? Să te întorci cu fundoiul la presă?

Partea frumoasă e că întrebat dacă a interzis antrenorului sau jucătoarelor să discute cu presa, președintele CSMT, **Cristian Savu**, a zis:

„Așa ceva nu s-a întîmplat. CSM Tîrgoviște nu a interzis nimănui să vorbească cu presa.“

Ei, acum care e mincinosul? Sîrbul **Nešić** sau românul **Savu**?

În continuare, există mulți tîmpiți în voleiul românesc, începînd de la conducerea **ferevișului**, care nu au nici cea mai mică înțelegere a rolului presei în mecanism, nici a poziției lor de subordonare față de public și nici a necesității vitale de a folosi acest puternic vector de publicitate. Din cauza unor astfel de idioți, voleiul românesc a ajuns un fel de sectă închisă, „discretă“, în care un dictator își face mendrele nederanjat de nimeni de 15 ani.
—–

La Blaj, cum prevedeam, s-ar putea să fie ultimul an al vicecampioanei Ieoropei. Blăjenii, chiar dacă mai încet, au priceput că nu se pot duce la sală și face galerie unor mercenare, ale căror nume nici nu le pot pronunța și care sînt anul ăsta „iubitele noastre“ aici și la anul în Japonia și nu mai auzi de ele în vecii vecilor. Iar româncele care mai sînt prin echipă, sînt servitoarele mercenarelor. Panarama de vicecampioană a Ieoropei, care nici măcar nu are o sală decentă, de joacă în sala unui liceu făcută de **Udrea**, tot pierde din spectatori.

Și atunci, statisticianul **Filip Marković**, ca să nu dea prost șeful lui, primarele **Păhărică Limbosu**, în fața celor care îi dau milionul de ieuroi an de an, mai umblă la cifre. Ca un sîrb cosmic de cinstit și de demn. La meciul **Blabla Blaj – U NTT Data CN**, potrivit unor martori din sală și imaginilor cu grijă censurate de gogile blăjene, au fost sub 300 de spectatori. Dar pe fișa statistică **Marković **markovicează 500! Oo, dar ce cifră rotundă! 😀

(Paranteză: Păi nu tot așa s-au numărat voturile la excluderea lui **Kapelovies** din „viața voleibalistică“ de către slugile **Peicene** ale **Ghiulangiului**? Nu știu să numere, proștii. Amintiți-vă și cum au calculat ***Sub-23***, care era ***Sub-24***. )

Ori poate **Marković** e așa de prost statistician încît nu știe cum se numără spectatorii.
Ghiciți cine a fost hopservator la meci? Însuși **Marele Numărător Ghiulangesc**, **Peicea**! 😀

Dar, la anul, **Păhărică Limbosu** n-o să mai fie primar (o să „iasă din grupe“!) și nu va mai fi cine să arunce milioane de euro pe un moft cu mercenare, în timp ce ***Centrul de Excelență*** de la Blaj e o fantomă de mai mulți ani. Voleiul blăjean a produs în ultimii 10 ani **o singură jucătoare** de divizia A și aia e rezerva mercenarelor. Rușine, **Limbosule**! O să-ți rămînă la nivel de ruine sala aia pe care te cîcîi s-o faci de vreo 5 ani și care este o urîciune exact ca sufletul tău îndrăcit. 😉

***FOTO:*** Prostul de **Marković **nici nu știe la ce club e angajat! Scrie, prostule, corect, fără cratimă! * În centrul de **românism**, Blaj, echipa sportivă reprezentativă are 4 românce (dintre care 3 rezerve) și 10 mercenare! **Bravo, Blajule!** #cedablajul

Comentezi?