MOMENT DE RĂSCRUCE PENTRU JURNALIȘTII DE VOLEI. CARE DINTRE EI VOR DESCOPERI CĂ AU…

MOMENT DE RĂSCRUCE PENTRU JURNALIȘTII DE VOLEI. CARE DINTRE EI VOR DESCOPERI CĂ AU…

MOMENT DE RĂSCRUCE PENTRU JURNALIȘTII DE VOLEI. CARE DINTRE EI VOR DESCOPERI CĂ AU CEVA CARACTER?

De mai bine de 3 ani tot critic la adresa lucrurilor care merg groaznic în voleiul românesc, dar balaurul cu mai multe capete nu se dă bătut. Niciun alt jurnalist de volei sau sportiv nu s-a alăturat acestei lupte împotriva putreziciunii din voleiul românesc! NICIUNUL!

Odată cu declarația de război a lui Horia Cardoș (Agroland) a venit nu numai o ocazie ca oamenii de volei să se dezică de mișelie, ci și un moment de răscruce pentru jurnaliștii de volei, mai mult sau mai puțin improvizați, de a arăta că nu sînt simpli contabili de rezultate pupincuriști, ci și oameni cu ceva caracater.
Este acum un moment de separare a uleiului de apa chioară.

Popa, Constantinescu, băcăoanii, zălăoanii, craiovenii, șelarii și celelalte leșinături, mai dormiți în papuci și vă mai faceți că totul în voleiul românesc numai e o mireasmă de iasomie??
Sau începeți și voi să simțiți cum pute rahatul??

PUTORILOR DIN Digi Sport ȘI DE LA Gazeta Sporturilor, continuați să-l țineți surzi în brațe pe bulibașa plin de aur, Ghiță Bombiță, poreclit de niște oameni răi și Vișan Gheorghe?? Începeți și voi să (re)citiți zecile de postări ale mele despre isprăvile lui Ghiță?

14 ani de dictatură a neamului prost!
AJUNGE!
DEȘTEPTAREA, ROMÂNIA!
REVOLUȚIA!

#hoțulebăhoțulebă

2 thoughts on “MOMENT DE RĂSCRUCE PENTRU JURNALIȘTII DE VOLEI. CARE DINTRE EI VOR DESCOPERI CĂ AU…

  1. Cine ar spune ca nu avem aur la frv? Visan cu ghiul de cocalar aduce plusvaloare federatiei…sa mai zicem ca nu avem valoare.. .😅 Demisia incompetentule, demisia!!!

  2. Domnule Garleanu. nu este impostor domnul Visan.Va rog frumos. Este un incompetent a dus voleiul inrapa .Va rog din suflet faceti ceva sa scapam de incompetentul asta.

Comentezi?