Nicola Negro, antrenor CSM București), după meciul Penicilina – CSMB: Am făcut un joc…

aqualine.ro/

Nicola Negro, antrenor CSM București), după meciul Penicilina – CSMB:

ottobroker.ro

Am făcut un joc foarte rău. Penicilina a meritat victoria. Am oferit un spectacol foarte negativ. Felicitări echipei Iașilor, care a ne-a presat și ne-a pus în dificultate. Am comis prea multe greșeli și am jucat fără răbdare. Trebuie să ne revenim imediat. Acum mă gîndesc cu nerăbdare la meciul următor important care ne așteaptă [contra Bacăului].

SR: Ceva despre incidentul de dimineață? [CSMB a găsit sala cu apă pe podea și fără personal de serviciu. Penicilina nu a asigurat mingi pentru antrenament, așa cum se practică la cluburile civilizate.]

NN: Prefer să nu comentez. N-am mai văzut așa ceva în mai mult de 20 de ani de volei. E neprofesional și departe de viziunea mea despre volei.

bijubox.ro

2 thoughts on “Nicola Negro, antrenor CSM București), după meciul Penicilina – CSMB: Am făcut un joc…

  1. cine e injurator la Sala Sporturilor Iasi? Cumva dl.Ursu care nu se ocupa citusi de putin de sala, ca arata oribil,murdara si intunecata ;nu stiu cum sint acceptate meciuri in ac.sala. Si mai este ceva….opriti acel grup de suporteri care se comporta ca la fotbal,,,de nu putem sa venim cu copii mici la sala, ca de altfel nici mari nu suportam mojiciile unora. Sa vina cit mai multi dar sa fie decenti, sa incurajeze fetele nu sa le fluiere …ca la talciocul de la Nicolina duminica

  2. „Înjurătorul de cristoși” e electricianul Stîngă, ajuns dintr-o glumă a sorții președintele clubului Penicilina și șef fără multă carte peste niște fete cam toate cu studii superioare. Chestia cu înjuratul o știu din experiență directă 🙂 Pila de la Nani e mult prea puternică.
    Iar derbedeii din sală, veniți de la galeria de fotbal, sînt numiți simplu „Ochișații”…

Comentezi?