NNEKA SPARGE TĂCEREA ȘI VORBEȘTE DESPRE SALARIUL DE MIZERIE DE LA BLAJ! Cele mai…

NNEKA SPARGE TĂCEREA ȘI VORBEȘTE DESPRE SALARIUL DE MIZERIE DE LA BLAJ! Cele mai…
aqualine.ro/

NNEKA SPARGE TĂCEREA ȘI VORBEȘTE DESPRE SALARIUL DE MIZERIE DE LA BLAJ!

Cele mai antiromânești cluburi de volei feminin din țară și cele mai fudule și-au încîrligat cozile drăcești și uite ce colaborare a ieșit: acest interviu.

Blabla Blaj are doar 2 jucătoare române în echipa de bază, dar una fuse, în acest campionat, deseori înlocuită în seturile secunde, iar cealaltă, prin natura postului, joacă numai 2/3 dintr-un meci.
CSM București, marea campioană fudulă, a avut numai o jucătoare de bază de naționalitate română.
De antrenorii celor două echipe nici nu mai vorbim.

Interviul este realizat de noua vedetă de fezbuc, Hrîrîilă de la CSMB, noul hrepohrtehr neoficial al fehrevișului! Așa cum scriitorul neoficial al ferevișului este unul care nu știe să scrie, Cocoșelul Horică (de 3 ani îi explic cum să-și scrie propriul nume corect cu diacritice, cică el e „Cardos“) și reporterul trebuie să fie unul care se chinuie să vohrbească.
Ce tare mai trag vișăneii ăștia la cîrpăceală!

vivacredit.ro

Vedeta interviului este Nneka Onyejekwe (centrală Blabla Blaj), cea mai bună voleibalistă română a momentului, dar și una dintre cele care stau cel mai tare cu spatele la publicul amator de sport și de volei. Serios, de cîte ori ați văzut vreun interviu cu ea? Aveați vreo idee despre cum îi sună vocea?
De la așa voleibaliste politicoase învață și astea mici că e kul să te doară-n cot de public.

În acest interviu-reclamă pentru faza finală a Ligii Campionilor se observă ceva șocant. Nneka vorbește despre salariul de mizerie de la Blaj! Nu prin cuvinte rostite, ci printr-un mesaj subtil, numai pentru cei cu simț de observație: Pentru acest interviu ea a ales să se îmbrace cu o cioarsă de jachetă, cu rosături și cu scame (și găurită?), ca să dea un semnal despre cît cîștigă și cum își permite să se îmbrace sărăcuța. Chiar și pantalonii ei arată descusuți la tiv. Cu toate acestea ea este foarte fericită la Blaj.
Sau așa a fost pusă să spună…

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Este ea fericită acolo pînă se transferă la altă echipă și revine în minunata sală de la Blaj (sala de sport a liceului) ca să ajute la înfrîngerea echipei Marii Carpete Jacta.

😉

https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/videos/1804756639588720/


1 thought on “NNEKA SPARGE TĂCEREA ȘI VORBEȘTE DESPRE SALARIUL DE MIZERIE DE LA BLAJ! Cele mai…

Comentezi?