Noul an universitar ne-a adus două boboace la Penicilina :) Una este Ana-Maria Ursachi,…

Noul an universitar ne-a adus două boboace la Penicilina 🙂

Una este Ana-Maria Ursachi, care e proaspătă studentă la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului. Astfel calcă pe urmele Aurei Preda Căpraru, dar au mai fost de-a lungul timpului și alte absolvente de Hidrotehnică de la Penicilina.

Cealaltă este Simona Filip, care a ales cu curaj Automatizări și Calculatoare, astfel călcînd pe urmele… mele! Va fi a 2a persoană implicată în orice fel în voleiul ieșean, absolventă de AC.
Treaba e că această facultate cere un anume nivel al intelectului, nivel care nu rimează deloc (dar deloc!) cu pornirile de modelină. Pentru oamenii din mediul informatic, modelineala e un caraghioslîc.

Le urăm succes în noua lor postură și să găsească resurse ca să facă foarte bine și sport de performanță și studii de performanță!

(Iar Simona să se refacă repede!)

5 thoughts on “Noul an universitar ne-a adus două boboace la Penicilina :) Una este Ana-Maria Ursachi,…

  1. Mulțumesc! De fapt e Facultatea de Automatică și Calculatoare și sunt pregătită din punct de vedere intelectual.

  2. Tot aia e. Cu profesori de-ai mei și cu foști colegi de-ai mei ajunși și ei profesori. Și nu are nimeni vreo îndoială că n-ai fi pregătită. Poate ajungi să repari catastrofa de sit al FRV 😉 Înscrie-te la Miss Boboc, dacă se mai face…

Comentezi?