Nu stiu daca ati observat dar FRVolei ofera foarte putine informatii referitoare la voleiul…

Nu stiu daca ati observat dar FRVolei ofera foarte putine informatii referitoare la voleiul…

Nu stiu daca ati observat dar FRVolei ofera foarte putine informatii referitoare la voleiul pe plaja. Prima remarca se refera la faptul ca pe site-ul oficial al federatiei este postata vechea Comisia de Volei pe Plaja, in timp ce toate celelalte comisii sunt actualizate. In sedinta Consiliului Director din 21.04.2016 s-a stabilit ca presedinte al Comisiei de Volei pe Plaja domnul Pricop Adrian, fara insa a se preciza si cine sunt ceilalti membri din cadrul acestei comisii. Astazi doresc sa va informez despre rezultatele echipei Romaniei de la Mondialele de Volei de Plaja, sub 19 ani, care s-au desfasurat la Larnaca, in Cipru, in luna iulie 2016.
Pe data de 27 iulie 2016 echipa feminina compusa din Murariu Florina si Zeynep Koc a participat la calificarile Campionatului Mondial de Volei pe Plaja, sub 19 ani, de la Larnaca.
In primul tur fetele noastre au intalnit cuplul din Norvegia , Martine Kragholm si Karen Elise Lund Saga pe care le-au invins cu scorul de 2-0 (22-20 si 21-19) dupa un meci foarte bun. In turul 2 reprezentantele noastre au intalnit echipa Braziliei, formata din Ana Carolina de Almeida Costa si Vitoria De Souza Rodrigues. Braziliencele ne-au invins cu 2-0 (21-8 si 21-9), au jucat finala mica si au terminat la sfarsitul turneului pe locul 4. La baieti, perechea Andrei Crisan si Valentin Pantea a pierdut in turul 2 cu scorul de 2-0 (21-10 si 21-19) in fata unor adversari experimentati din Australia, Adam Kitto si Bryce Poland. Delegatia Romaniei a fost condusa de catre domnul profesor Attila Zoltan de la Sighetul Marmatiei.
Doresc sa mentionez faptul ca echipa feminina compusa din Murariu Florina si Zeynep Koc este a doua echipa romaneasca, dupa perechea de succes Vaida-Matei, care reuseste sa castige un meci international. Din cate am observat pe site-urile federatiei nu apar informatii despre toti sportivii romani care participa la turnee, desi sunt trimisi de catre FRVolei la aceste competitii. Si daca FRVolei nu popularizeaza aceste participari la turnee ale sportivilor nostri, cum sa fie cunoscute rezultatele lor de catre iubitorii voleiului ?


Comentezi?