NUNȚI CONTRA VOLEI CSM Lugoj a avut o înțelegere cu cluburile din Bacău și…

aqualine.ro/

NUNȚI CONTRA VOLEI
CSM Lugoj a avut o înțelegere cu cluburile din Bacău și din Iași pentru a lega 2 meciuri în deplasare, în Moldova. Nu e o practică neobișnuită în campionatul nostru, de a inversa gazda în tur-retur, pentru a minimiza costurile (și oboseala) cu deplasările. Planul lor de a juca miercuri (joi?) la Bacău și vineri (sîmbătă?) la Iași a fost stricat de… un tîrg de nunți, care blochează Sala Polivalentă la sfîrșit de săptămînă. Astfel, partida Penicilina – Lugoj a fost amînată pentru 10 martie (MARTIE!). Am corectat la rubrica de evenimente a grupului.

Tot legat de evenimentele listate la grup, poate tînăra generație are un impuls de a explora ideea de voluntariat și dă o mînă de ajutor la corectarea și la completarea informațiilor. De exemplu, cineva ar putea adăuga info despre locurile de desfășurare ale partidelor din deplasare și ora. E un tip de informație greu de descoperit de amatorii de volei care poate ar vrea să vadă și vreun meci al ieșencelor (oricare dintre cele 3 echipe) din deplasare.

6 thoughts on “NUNȚI CONTRA VOLEI CSM Lugoj a avut o înțelegere cu cluburile din Bacău și…

  1. Aia e altceva. Accesul la toaletă e mai interesant așa – la cea din zona vestiarelor. Treci pe lîngă rezervele oaspeților, mai schimbi o vorbă cu ele, mai faci o poză de amintire…
    Organizarea e proastă, într-adevăr. Nu le-a dat prin cap să pună un panou mare la stradă să informeze despre competițiile pe care le găzduiește. Și doar în ultimii 2 ani a devenit loc de vad. Eu tot sugerez de cîteva zile aici că lumea nu vine și din cauză că nu e informată. Mă-ntreb ce impact ar avea niște afișe puse la Palas.

  2. Ani de zile am mers in sala Penicilina unde trebuia sa staila usa o ora cel putin ca sa poti intra sa ocupi si un scaun! Dupa stresul cu intrarea te astepta stresul ca puteai oricand sa fii tinta atacurilor jucatoarelor! Cu mingea evident si involuntar!Acum dam peste targuri si expozitii si alte magarii! Ai perfecta dreptate Cristi Ochişanu!

Comentezi?