O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…

O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…

O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“?

Întrebarea ar fi, de fapt, pentru Colegiul Central al Arbitrilor, dar cu cine de acolo să vorbești? Cu Cotoroanță? Cu necoapta Gurguiatu (cum o fi ajuns asta așa de sus?)? Cu Meșca? Colegiul ăla e acolo de formă. Dacă vine controlul Jianu de la minister, să poată bifa că există așa ceva.

Dar Lucică Mondialu e alt aluat. Așadar, măi Lucică, la voi la arbitrii români, s-a auzit de „ecran“? Îi mai zic țăranii din voleiul românesc și „paravan“. Dacă cumva ai auzit, te uiți tu la meciurile astea de la turneul Sub-15F? Noroc că v-am învățat eu să transmiteți meciurile și așa poate vedea oricine. Tu vezi acolo că ecranul a devenit „standard“, dar niciun arbitru nu-l fluieră? Majoritatea echipelor, chiar de la vîrsta asta fragedă, le așează pe jucătoare după sistemul Adin-Dva-Tri! Adică 1-2-3. O jucătoare servește, două fac ecran median, iar trei fac ecran la fileu.

Știm că nesimțitul de Lucică nu va răspunde nici de data asta și că nimănui din Colegiu nu-i va păsa, dar am făcut o încercare. Poate învață alții ceva.
Lucică s-a învățat să tacă chitic, ca tante Petrica Stancu. Nici pînă azi nu a răspuns ce sancțiuni i-a aplicat Colegiul Arbitrilor hoaței de la Blaj (Mica Romă).


2 thoughts on “O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…

Comentezi?