O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…

O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…
aqualine.ro/

O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“?

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Întrebarea ar fi, de fapt, pentru Colegiul Central al Arbitrilor, dar cu cine de acolo să vorbești? Cu Cotoroanță? Cu necoapta Gurguiatu (cum o fi ajuns asta așa de sus?)? Cu Meșca? Colegiul ăla e acolo de formă. Dacă vine controlul Jianu de la minister, să poată bifa că există așa ceva.

Dar Lucică Mondialu e alt aluat. Așadar, măi Lucică, la voi la arbitrii români, s-a auzit de „ecran“? Îi mai zic țăranii din voleiul românesc și „paravan“. Dacă cumva ai auzit, te uiți tu la meciurile astea de la turneul Sub-15F? Noroc că v-am învățat eu să transmiteți meciurile și așa poate vedea oricine. Tu vezi acolo că ecranul a devenit „standard“, dar niciun arbitru nu-l fluieră? Majoritatea echipelor, chiar de la vîrsta asta fragedă, le așează pe jucătoare după sistemul Adin-Dva-Tri! Adică 1-2-3. O jucătoare servește, două fac ecran median, iar trei fac ecran la fileu.

Știm că nesimțitul de Lucică nu va răspunde nici de data asta și că nimănui din Colegiu nu-i va păsa, dar am făcut o încercare. Poate învață alții ceva.
Lucică s-a învățat să tacă chitic, ca tante Petrica Stancu. Nici pînă azi nu a răspuns ce sancțiuni i-a aplicat Colegiul Arbitrilor hoaței de la Blaj (Mica Romă).


klap.ro

2 thoughts on “O ÎNTREBARE PENTRU LUCICĂ MONDIALU: AI AUZIT DE „ECRAN“? Întrebarea ar fi, de fapt,…

Comentezi?