PENICILINA E GATA SĂ SARĂ PE LOCUL 8 Stîngâșinși lovește din nou arătîndu-și mintea…

aqualine.ro/

PENICILINA E GATA SĂ SARĂ PE LOCUL 8

Stîngâșinși lovește din nou arătîndu-și mintea neluminată. Cînd programezi un meci de volei pentru luni la ora 15, e clar că nu știi cu se mănîncă sportul, că nu pricepi că spectacolul sportiv e PENTRU PUBLIC și nu pentru 4 arbitri și 2 antrenori. Dacă vrem volei serios în țara asta, nu putem bifa adormiți o manifestare transformată în dorul lelii. Cine poate veni la meci luni la ora 15? Lumea muncește, băi sindicalistu’ Stîngâșinși! Așa știi tu să inaugurezi stagiunea voleibalistică la Iași? Cu fanfară și cu confetti trebuia, nea ăsta!

Dincolo de negurile din capul lui don șăf, ne bucurăm să ne reîntîlnim după 7 luni (!) cu echipa noastră dragă pe viu. Sorții (și soarta) nu au fost blînzi cu Penicilina la acest început de campionat: 2 etape cu jocuri contra a 2 echipe puternice au adus-o în situația neplăcută de a ocupa ultima poziție în clasament. Avem motive să presupunem că e doar una dintre aberațiile clasamentului cînd se petrec doar cîteva etape. Astfel, Penicilina are șansa de a urca brusc pe locul 8. Adversara, Rapid, este, la rîndul ei, pe penultimul loc, ceea ce face ca ăsta să fie teoretic ul „codașelor”… O exprimare ușchită, dar care, după doar 2 etape, nu înseamnă nimic.

Cine cîștigă cu 3-0 urcă pe locul 8 (adică Penicilina!).
Cine cîștigă cu 3-1 urcă pe locul 9 (adică Penicilina dacă are gripă).
Cine pierde preia ultimul loc (adică Rapid).

creditfix.ro

Rapidul este cam aceeași echipă care juca țurca cu Știința Miroslava de făceau numai 3-2.
Dar Penicilina nu e Știința Miroslava! E o echipă înmulțită, întărită și nu ne punem problema că s-ar putea să piardă vreun set. Chiar ar fi cazul să recupereze la raportul punctelor.

ottobroker.ro

(E drept că Sf Dimitrie e ocrotitorul Bucureștilor…, dar e vorba de Sf Dimitrie cel Nou, cel prăznuit pe 27 oct!)

HAI PENICILINA!
Că avem de urcat apoi pe 5!

(Arbitri: Nicolae Marin (Galați) și Mirel Zaharescu (Galați). Observator: Petrică Stancu (Buzău).)

2 thoughts on “PENICILINA E GATA SĂ SARĂ PE LOCUL 8 Stîngâșinși lovește din nou arătîndu-și mintea…

Comentezi?