PETARDA ȘI MĂGARUL! * GÂNDACULUI DE BUCĂTĂRIE GHIULANGIU ÎI FUGE PĂMÂNTUL DE SUB PICIOARE * AVOCATUL CEL MAI ȘMECHER

# PETARDA ȘI MĂGARUL! * GÂNDACULUI DE BUCĂTĂRIE **GHIULANGIU** ÎI FUGE PĂMÂNTUL DE SUB…
aqualine.ro/

 

Pe când eram în armată la secu, era în unitate un subofițer, care fusese maior dar a fost retrogradat. La o instrucție în afara unității cică ar fi pus o petardă în (la?) fundul unui măgar. Ce-o fi pățit sărmanul măgar… De atunci i se spunea subofițerului Moș Petardă.

De asta mi-am amintit când am citit în GSP, ieri marți 26 mai, că măgarul de Ghiulangiu din fruntea ferevișului a încasat o mare petardă fix în rect. Lipsit de complexe, antrenorul Sandu Kapelovies a făcut publice și în presa centrală măgăriile făcute lui personal de măgar … pe care îl numește, în mod potrivit, „gândac de bucătărie“.

Kapelovies povestește în clar cum a votat el însuși pentru Ghiulică la una din Adunările Generale, pe bază de procură, fiind șantajat că nu i se va aproba transferul internațional al fetei Alice. Mai povestește cum s-a transformat într-un critic activ al sistemului vișănesc și cum a fost exclus samavolnic din „viața voleibalistică“. (Nici nu știm ce înseamnă prosteala asta.) Mai menționează Kapelovies ce persoane din volei au fost înlăturate sau marginalizate de către dictatorul de mahala.

Articolul din GSP, care aduce vorba și de modul scandalos în care Ghiulică a ajuns să primească indemnizație de merit, transmite UN SEMNAL FOARTE IMPORTANT. Unele dintre faptele prezentate le-am semnalat personal GSP-ului (), dar Cătălin Tolontan, Țepelin, Ursescu & co s-au făcut că plouă cu grindină și au tăcut chitic. Numele controlorului de la MTS, Jianu, cel care a stat în oct-nov 2017 cinci săptămâni în control la fereviș și nu a găsit nici cea mai mică neregulă, a apărut prima dată aici în blogul meu. La fel și legătura cu programarea intensă a neveste-sii la arbitraj la meciurile ușurele, imediat după control.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere
creditfix.ro

Cei de la GSP au tăcut atunci și pentru că știau că Ghiulangiul e bine înfipt în sol. Acum, hotărârea lui Kapelovies de a ieși așa în agora și acceptarea spre publicare de către GSP arată clar că Ghiulangiul și-a pierdut sprijinul și ușor ușor îi fuge pământul de sub picioare.

Cu toate acestea, el nu încetează să mintă. Cică a câștigat procesul contra lui Kapelovies. În realitate, cei doi au două procese, încă în curs, și în niciunul Ghiulangiul nu stă bine deloc. (În paranteză fie zis, unul din martorii lui Ghiulică e cutra pupincuristă de la Brașov, Raicu!) Într-unul din procese, Ghiulangiul cere cu nerușinare daune de 50.000 lei! Nu știm dacă a pornit acel proces (fără nicio șansă de izbândă) din dracii lui proprii sau la ispitirea avocatului său agramat Dîrlan. Însă știm că din toată afacerea asta cel mai câștigat iese chiar avocatul, care s-a pus ventuză la bănetul federației dar și al lui Ghiulică personal. Mai circulă o vorbă prin mediul voleibalistic: „S-a întâlnit hoțul cu prostul.“… E greu de aplicat asta în cazul Ghiulică–Dîrlan. Cuplul lor e așa de ciudat încât nu ne putem da seama clar care-i hoțul și care-i prostul. ?

 

VEZI: Cazul incredibil al antrenorului Sandu Kapelovies, exclus din volei pe viață: „Nu mi-e frică de gândacii de bucătărie”
Sandu Kapelovies (67 de ani) este antrenorul care le-a dat voleiului pe Alice Kapelovies și pe Alexia Căruțașu. În martie 2018 el a fost exclus pe viață din voleiul românesc pentru că a avut ”cutezanța” să-l înfrunte pe președintele FRV, Gheorghe Vișan.

5 thoughts on “PETARDA ȘI MĂGARUL! * GÂNDACULUI DE BUCĂTĂRIE GHIULANGIU ÎI FUGE PĂMÂNTUL DE SUB PICIOARE * AVOCATUL CEL MAI ȘMECHER

  1. Si cate ar mai fi de spus! Cate nenorociri a facut coropisnita de visan !Suspect de cumintel articolul ..La cate dezvaluiri face dl Kapelovies .acolo, alegeri aranjate . masluite la ordin. santaj ordinar drepturi necuvenite , fals in acte publice …ar fi trebuit sa fie articol BOMBA NUCLEARA..Mie imi pare ca e scris in stilul petarda ..asa doar sa fie ..si sa nu doara prea tare …Poate mi se pare mie ..sa dea D-zeu sa aiba si urmari acest articol nu sa fie musamalizate faptele cum s-a intamplat si pana acum in cei 16 ani..Nu mai vorbim de cazul Zalau care ar trebui sa declanseze o reactie in lant … Sa mai amintim si de cei care si-au batut joc de banii publici .platind cu sume exorbitante sportivii strainii( a se citi spaland bani si deturanad fonduri publice ) aprobati de visan & co, nelimitati in campionat , in dauna platitorului de taxe roman si mai ales a voleibalistilor romani?? Aviz amatorilor si spre stiinta , toti acestia nu ar fi facut nimic din aceste nenorociri daca nu ar fi fost ocrotiti de visan pe care tot ei, il recompensau pe masura , fara numar fara numar .Daca DNA-ul si cei in masura, organismele abilitate si-ar face cat de cat datoria ..cum s-ar mai curata voleiul romanesc de gandaci si coropisnite … de otrava numita visan & co!!!!

  2. Cred că articolul s-a vrut o chestie mai personală și nu o istorie completă a matrapazlâcurilor din volei.

  3. Din pacate baietii de la GSPau raspuns probabil presiunilor…si au zis hai sa-i facem hatarul d-lui Kapelovies..sa dam si noi putin asa ..dar sa nu doara prea tare ! Unde-i in cazul asta marele ziarist de investigatie , super razboinicul TOLONTAN ?! Sau dupa cum stim cu totii voieul romanesc a ajuns un domeniu sters si neinteresant si ..evident nu iese nimic senzational . Ar mai fi o varianata deloc de lepadat ..baietii cu ochii albastri spre bleumarin , ocrotitori din umbra ai lui visan si a altora ca el (drept multumire pentru serviciile aduse in ultimii zeci de ani de munca , grea ?! sub acoperire ) nu si-au dat OK -ul si nenea Tolontan e in cazul asta o simpla matza blanda …

  4. Ca dovada uita-te ce zgarcenie la like-uri…din pacate ,romanasul e las ..e fricos ..e ieftin si usor cumparabil ( vezi balada Mioriza)!

Comentezi?