# **PETIȚIE/INTERPELARE OFICIALĂ ADRESATĂ PRIMĂRIEI BLAJ** * **SERGIULACHE(U), **DENUNȚĂTORUL SCAPĂ DE PUȘCĂRIE! Stimate bă…

# **PETIȚIE/INTERPELARE OFICIALĂ ADRESATĂ PRIMĂRIEI BLAJ** * **SERGIULACHE(U), **DENUNȚĂTORUL SCAPĂ DE PUȘCĂRIE!

Stimate bă **Sergiulache(u) Ștefănescu** (și **Ion**? negativ?),

În temeiul legilor alea cu petițiile și cu transparența decizională și cu liberul acces la informațiile publice – știi tu care, că ești mare „jurist” – te rugăm cu tot respectul (pe care-l meriți) să ne lămurești niște chestii:

– De ce ați înșelat-o pe voleibalista **Andreea Nițulescu Dediu** de 6000 EUR? La cine au ajuns banii? Cum găsiți o soluție ca să reparați înșelătoria?

– De ce v-a pus FIVB de două ori pe lista neagră a cluburilor înșelătoare? Pe cine ați mai vrut să lucrați?

– Sunt adevărate zvonurile că ați înșelat firma Errea la un moment dat? Dacă da, în ce fel?

– Cine a ordonat măsluirea numărului de spectatori prezenți la meciurile echipei de volei în stagiunea 2019–2020 de către statisticianul **Marković**? **Limbosu** sau tu ca președinte al clubului?

– Ce salariu ți-ai tras de la cluburile de volei (ACS și CSM) și cât ai dat parandărăt? Se zice că luai pe la 9000 EUR/lună, sanchi! Așa e?

– Câți bani ați sifonat din volei, dacă ați sifonat, și în folosul cui?

– Ai dus ceva și la **Ghiulangiu**?

– Este adevărat că tovarășul primar **Păhărică Limbosu Rotar** are vile prin Austria? Sau pe unde?

– Este adevărat că tovarășul primar **Păhărică Limbosu Rotar** a avut pohte la unele voleibaliste? De ce **Nneka Onyejekwe** n-a fost numită cetățeancă de onoare precum **Adina Salaoru**?

– Este adevărat că ați trimis doi golani derbedei Limbosiști la Iași, în timpul fazei finale a Cupei României de la Bacău (apr 2018) pentru a-l agresa pe unul din cei care publică pe blogul ***Volei România***? De aia v-a bătut Dumnezeu să faceți cea mai rușinoasă finală din istoria cupelor europene?

– A pătruns ilegal în baza de date a evidenței populației numitul **Medeșan Marius** din proprie sa inițiativă sau la ordinul tovarășului **Limbosu**? Cam câți ani de pușcărie va lua?

– Povestește cum v-ați dus toată turma de la Blaj (12-15 oi) ca să-l votați pe **Ghiulică **la AG din 31 mar 2016. Ce căuta acolo topograful satului **Paicu**, cârciumarul **Florea**, florarul **Ferenczi** (pseudo-delegat pentru AJB Botoșani), funcționarul primăriei **Stoica** (pseudo-delegat pentru LPS Suceava) și cei doi **Sarlea** (pseudo-delegați pentru CSȘ Bacău, respectiv Westar Arad)? Ce articole de lege ați încălcat și ce pușcărie vă așteaptă?

– Ați făcut publice recent salariile din primărie și de la CSM Blabla Blaj. Cum de are tov **Limbosu **de la Blaj salariu mai mare decât primarul **Boc** de la Cluj Np?? Și tu cam la fel. Iar șoferul lui **Limbosu** are salariu cam cât consilierul juridic principal. Dar de ce nu ați publicat TOATE salariile de la CSM? Le ascundeți, bandiților? Ce salariu are președintele clubului? Ce salariu are **ZaDarko Arena**? 10.000 EUR/lună? Ce salariu are **Ioana Baciu**? 10.000 EUR/lună? Publicați-le, bandiților, că sunt salarii de bugetari, pentru care trebuie să dați socoteală în fața alegătorilor.

– Ce buget are clubul de volei pentru stagiunea 2020–2021?

– De ce nu apar în declarația ta de avere veniturile de la clubul de volei? De unde ai agonisit 4 terenuri și 4 case? (doar alea declarate)

– Cică acum nu mai ești președintele clubului de volei. Dar cât ai fost, nu erai în stare de incompatibilitate? Deci în ilegalitate?

– Este adevărat că tov **Limbosu** are un limbaj golănesco-scârbos?

– Cam cât be pe zi tov **Limbosu** și care-s beuturile lui preferate? Be ca „oamenii buni”? Sau ca „oamenii tineri”? Sau ca „cu tata”?

– Este adevărat că în târg se șuguie că **PNL** înseamnă **Primarul Nebun Limbosu**?

Deci sunt adevărate toate astea? Că gura lumii-i slobodă și vorovește tot felul de prostii și de aiureli, iar noi nu mai știm ce să cujătăm, no. Nu putem lua de bune toate minciunile răuvoitorilor. Poate ne răspunzi mai degrabă decât cele 30 zile după lege. Că doar ești mare jurist! Așa cum și **Adin-Dva-Tri-Ocolește-Aerul-În-Toate-Direcțiile **e **Profesor Universital**. 😉

Hai coraj, **Sergiulache(ule) Ștefănescu**! Că la spionat pe la blog și turnat la **Ghiulică** și la **Limbosu**, acolo ai avut coraj. Acu cică ești certat cu **Limbosu**, așa e?

Și să zici adevărat și **așa să te ajute Dumnezeu** să ai parte de copchilaș! 😉

1 thought on “# **PETIȚIE/INTERPELARE OFICIALĂ ADRESATĂ PRIMĂRIEI BLAJ** * **SERGIULACHE(U), **DENUNȚĂTORUL SCAPĂ DE PUȘCĂRIE! Stimate bă…

Comentezi?