Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare (episodul 1) Există mulți primitivi…

Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare (episodul 1)

Există mulți primitivi în sporturi (inclusiv în volei), oameni care nu s-au desprins total de condiția de maimuță. Am observat și eu că, pentru foarte mulți, vorba porcoasă este la ei ceva firesc. Nu se simt în largul lor dacă nu „f” sau dacă nu-și bagă. Unii mai sînt și bătăuși. Așa comportament nu poate fi admis, iar aceste animale trebuie eliminate din sport.
Dacă ești victima unui antrenor abuziv, cel mai simplu lucru este să reclami la poliție. Abuzurile fizice și psihice contra minorilor se pedepsesc sever.

[Interviu video]

https://www.facebook.com/groups/579901442186940/permalink/941079402735807/
When this happens, it’s usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it’s been deleted.

2 thoughts on “Povestea încurcată a lui Rău de la Baia Mare (episodul 1) Există mulți primitivi…

  1. Virgil Rau..un ciomagar si un dement…a se vedea in ce hal se poarta cu femeile din viata lui, mamele copiilor lui….e un dement agresiv ..Nu ar fi trebuit sa i se permita sa se apropie de nici un copil in general..iar de copiii care sunt momiti acolo la centru de excelenta( cica), cu atat mai putin! E un individ fara scrupule, betiv, bataus, vulgar, inhaitat cu toata mafia din Baia Mare ..Mai pe scurt individul asta e un interlop in toata regula ,santajeaza, snopeste in bataie..pe cine nimereste, sotie, iubita, amanta, elevi, sportivi chiar si antrenorii lui secunzi au primit acest gen de tratament! De ce nu sufla nimeni o vorba ? De frica lui si a amenintarilor ce vin din partea acestuia .si a amicilor interlopi.Copilul de suflet al lui visan e protejat pentru ca are tupeu si face jocurile murdare ale acestuia! Un astfel de individ nu are ce cauta in educatie ,sport si mai ales in sportul de performanta ! Ar trebui sa se sape mai adanc in acest caz, ar iesi la iveala o gramada de matrapazlacuri si aranjamente , ar iesi la iveala cum functioneaza caracatita din voleiul romanesc ati fi uimiti cate mizerii s-ar afla , acolo la Baia Mare e o buba mare , mare !

Comentezi?