# **PROGRAM SELECTAT** SÂ/22 feb * DIVA (M+F) * **GHIULANGIUL** HOPSERVATOR IAR FACE MÂNA…

aqualine.ro/

# **PROGRAM SELECTAT** SÂ/22 feb * DIVA (M+F) * **GHIULANGIUL** HOPSERVATOR IAR FACE MÂNA GREBLĂ!

**SÂ 22feb
**1200 (M) Dinamo – CSM Câmpia Trz (hopservatorul **Ghiulangiu** ia prima porție fără ca măcar să părăsească orașul)
1400 (F) Dinamo – FC Argeș (hopservatorul **Ghiulangiu** ia porția a 2a de bănet și se împacă cu **Ștefan cel Mic din Ștefan cel Mare**!) [3–0]

1530 (M) U Cluj Np – UV Timișoara
1600 (F) Voluntari 2005 – CS Medgidia [câștigă Voluntari]
**☼+1600 (M) VM Zalău – Arcada Galați (meciul etapei, TVR 3, arbitrează vișăneii Szabo-Alexi și Pop și hopservează însuși Adin-Dva-Tri, care va verifica cum ocolește mingea aerul în toate direcțiile!)
+1700 (F) Știința Bc – Blabla Blaj (meciul etapei) [0–3]**

roadelepamantului.ro

1700 (F) CSM Târgoviște – CSU Belor Galați [3–0]
1700 (F) Rapid – UNTT Data CN (arbitrează **Psiho-Iatan**, ce de-a bani aspiră și copila asta!) [minim 4 seturi]
**☼**1700 (M) Știința Explo BM – Gloria Bz (posibil transmis pe Facebook)
1800 (M) Unirea Dej – SCM U Craiova

creditfix.ro

Uimitor! Încă o etapă cu respectarea programului din regulament! Se petrece ceva foarte ciudat!

(F) CSM Lugoj stă. Stă de la începutul lunii!

1 thought on “# **PROGRAM SELECTAT** SÂ/22 feb * DIVA (M+F) * **GHIULANGIUL** HOPSERVATOR IAR FACE MÂNA…

  1. In fapt Ghiulangiul sau otrava voleiului romanesc nu se cearta niciodata cu piticul hidos din Stefan cel Mare …Totul e doar regie …Fac pe certatii..pun de un razboi , mai mic sau mai mare , dupa caz…dar in spatele cortinei ei sunt amici buni..si frati de invarteli si potlogarii. Cum se face ca mereu inainte de alegeri piticul e cica certat cu visan si apare in tabara adversa, se face ca organizeaza mazilirea lui visan ..ha ha ! Ei as ! Asta pentru fraierii care au timp sa-l creda. In realitate el asa se face uti si aduna informatii si ponturi despre contracandidatii posibili , pe pe care i le livreaza cu consecventa ghiulaului ???Cine s-a aliat cu acesta si a inghitit balivernele piticului s-a ars de fiecare data…fara exceptie ! Oare atatia prosti si creduli s-au adunat in voleiul romanesc ..ca toti sunt manevrati si facuti praf de fiecare data, de caracatita condusa de indivizi gen piticul hidos, visan cel gaunos ..adin copy paste ..etc..etc.? Dupa cate se vede marfa e slaba, indivizi lasi si fara prea mult caracter in dotare ..tuturor le vine randul sa stea cu mana intinsa la soiul asta de indivizi si sa se lase cumparati pe mai nimic de catre aceste nulitati cataratela putere , in Romania , atat in viata politica, economica si nu in ultimul rand in sport !Si ca efect priviti starea jalnica a sportului Romanesc …ca de voleiul romanesc ce sa mai vorbim ..praf si pulbere si marafeti in buzunarele smecherilor ce-l conduc spre pieire sigura !

Comentezi?