Programul de sală pentru meciul Penicilina – SCM U Craiova. Vă rog să faceți…

Programul de sală pentru meciul Penicilina – SCM U Craiova. Vă rog să faceți fiecare 2-5 exemplare și să le distribuiți vecinilor de sală spre informare.
Programul este GRATIS.
Programul se poate vedea și prin telefon/tabletă la rubrica de fișiere (Files) a grupului nostru.
TEHNIC: Fișierul e în format PDF, format A4 față-verso, color, pliat la 4 pagini. Multiplicarea la imprimantele personale obișnuite e posibil să nu aibă rezultate bune din cauza marginilor lor de tipărire prea mari. Unele imprimante lasă margini mai mici dacă sînt setate pe opțiunea de printare tip foto. Cel mai sigur e de recurs la imprimantele profesionale de la centrele de copiere. O copie color față-verso costă 0.90 lei la PIM.


9 thoughts on “Programul de sală pentru meciul Penicilina – SCM U Craiova. Vă rog să faceți…

  1. Cred ca formatul…. electronic este varianta cea mai buna si asa cei care sunt aproape de volei vor promova evenimentele mai departe……

  2. Pare, dar nu e. Treaba lui Jobs are efecte foarte rele. Deși menite a lărgi comunicarea, efectul dispozitivelor mobile este pe dos. Oamenii care nu simt că mobiloasele nu sînt decît niște instrumente de folosit în caz de extremă necesitate și că nu pot înlocui calculatoarele, intră în tot felul de fundături tehnice, pierd informație, pierd productivitate și, pînă la urmă, se distruge și comunicarea. Multe neînțelegeri pe FB apar din cauza dispozitivelor mobile.
    Oricum nu ne putem permite să acoperim cererea de program pe hîrtie, iar înjurătorul de cristoși nu ajută cu nimic, ba chiar bagă bețe-n roate.

  3. De acord, insa nu multa ….lume se pricepe si la volei. Ar trebui macar 70% oameni din volei sa vina la sala si sa faca o atmosfera intradevar…..de spectacol voleibalistic.

  4. Voleiul, ca și opera, ca și sculptura, nu e făcut numai pentru specialiști. Cine e specialist se bucură (sau se îngrozește) mai tare simțind subtilitatea, dar spectacolul e pentru public, pentru mulțimi. Oamenii de volei fac volei (care se mai pricep cît de cît!), nu atmosferă. Făcutul de atmosferă ține de alte resorturi psihologice, nu de specializare. Nu cunoaștem atîția „oameni” de volei care s-au înecat în introvertire? Ce atmosferă să facă aceia?

  5. ?????? Credeam ca vorbim despre….promovarea voleiului….prin oameni care stand in tribuna, cunoscand jocul si regulamentul….vor radia in jur ceea ce trebuie !!!

  6. În tribună oamenii se uită la meci, nu predau, nu iau lecții. Nici nu s-ar auzi. 😉 Eu mă bucur că am ocazia să stau exact pe lîngă cei mai buni specialiști din voleiul ieșean. E drept, e ca o lecție.

  7. Cred ca vorbim despre acelasi ….pseudonim: “STRADA” !!! La asta ma refereream in privinta predarii voleiului in tribuna de catre …..cunoscatori. Duminica frumoasa si hai Penicilina !!!

Comentezi?