Proștii din haita lui Cojocaru * Cum e cu sălile cu geamuri * Hal de antrenor: Macariena se antrenează cu soarele în teren

Am semnalat de multe ori tâmpenia cu sălile de competiții în care pătrunde soarele. Având în vedere calitatea majorității cititorilor noștri, semnalele noastre nu au avut niciun efect. Proștii lui Cojocaru au continuat nestingheriți să fie proști. În cazul națiilor de slugi care nu gândesc autonom, uneori trebuie să le arăți ce fac alții, pentru că argumentele tale, oricât de tari ar fi, se lovesc ineluctabil de prostia mediului.
În pregătirea sfertului de finală din LNV, directorul echipei masculine poloneze, Andrzej Wołkowycki, a protestat față de condițiile proaste asigurate pentru antrenamente de organizatorii italieni (FOTO 1). Inclusiv o sală cu ferestre luminoase.
„Mai rău, un perete este vitrat [cu sticlă] și lumina [de afară] intră în sală.”, zice Wołkowycki.
Dacă polonezii consideră că nu se pot face nici antrenamente serioase în asemenea condiții, marele antrenor Macariena și șeful lui, Cojocaru, nu au nicio problemă să-și bată joc de fete și de meserie în sala „vitrată” de la Izvorani (FOTO 2). La Izvorani se pregătește echipa care va participa la FOTE.
Voleiul românesc e plin de pănărămi.

Comentezi?