Proștii lui Boričić | Finalele Ligii Campionilor 2022 – ceremonie tâmpită cu ochii încrucișați * Sarmaua ambulantă și boșorogii de la Muppets * Maneaua uiardăcempions

Proștii lui Boričić | Finalele Ligii Campionilor 2022 – ceremonie tâmpită cu ochii încrucișați * Sarmaua ambulantă și boșorogii de la Muppets * Maneaua uiardăcempions

 

Avem aici înregistrarea video a ceremoniei de premiere de la finalul Ligii Campionilor 2022 (M+F), cu comentariul prietenului nostru, Clayton Lucas.

Dacă ideea organizării ambelor finalele în aceeași zi și în aceeași sală este de o prostie moderată, ea duce la anomalii grave când vine vorba de premiere. Cum să premiezi deodată două campioane? Este întrebarea cu care se chinuie Proștii lui Boričić de câțiva ani. Că nu numai noi avem proști în conducerea voleiului.

După un număr cu una care se sucea în aer, doi proști s-au pus la 2 pupitre. Pe acolo trebuia să treacă pe rând jucătorii ca să-și ia medaliile. Parcă era la intrarea unui restaurant cu rezervări 😊 Asemenea prostie încă nu s-a mai văzut în sportul mondial. Toată lumea știe că medaliile se dau pe podium. Dar prostia a fost și mai mare! Remiterea medaliilor s-a făcut simultan pentru cele 2 echipe! 😂 Nici nu știai la care să te uiți că ți se încrucișau ochii. Nici cei de la regia de transmisie nu știau pe unde să orienteze camerele!

Cel care le dădea medaliile băieților de la Trentino, e ca o sarma ambulantă. 😊

Popândăii boșorogi penibili, Moș Ary Graca de la FIVB și Boričić Tenx Verimaci de la CEV, au dat premiile pentru cei mai buni jucători (Guimaraes și Semeniuk), de data asta pe merit.

Apoi au pus o pupăză locală să cânte maneaua uiardăcempions. Integral! Unde am mai văzut noi asta? Aaa, la Proștii lui Cojocaru de la Galați! Că doar proștii se învață anii de la alții.

Panarama a continuat la fel cu medaliile pentru echipele campioane, parcă tăind orice bucurie a jucătorilor și jucătoarelor. Și iar ne-am încrucișat ochii pe două echipe care se bucurau simultan, dar separat. Cei doi boșorogi de la Muppets au dat și cupele și iar a fost bucurie simultană, dar separată!

Publicul a fost pus în total întuneric, probabil pentru a ascunde numărul mic de spectatori rămași. Iar crainicul sălii parcă era frate cu Psihălău Moldovan de la Lugoj, numai că ăsta de acum parcă mai molfăie ceva engleză. Vă amintiți cum a tradus Psihălăul „Bulgaria”? Cică „Bulgary”! 😂 Și doar e măritat cu o fufă bulgăroaică!

Pentru cei care citesc mai rar blogul sau care uită repede, să mai explicăm o dată cum e cu maneaua uiardăcempions. Caracterul de manea rezultă din versul: „No time for losers, ’cause we are the champions of the world”. Adică suntem campioni, dar îi disprețuim pe cei de pe locurile 2, 3 etc. „Nu ne pierdem vremea cu ei” de fuduli ce suntem – o atitudine total nesportivă și nerespectuoasă.
Mai e și treaba cu „campionii mondiali (ai lumii)”, care sună foarte caraghios la alde Arcada 😊 Care campioni ai lumii, băă? Nici ăștia tari din Liga Campionilor nu sunt ai lumii.

Comentezi?