# **Proștii lui Covaliu |** Echipamentul 2019 L-am criticat aiurea-n tramvai pe sărmanul **Ghiulică**,…

# **Proștii lui Covaliu |** Echipamentul 2019 L-am criticat aiurea-n tramvai pe sărmanul **Ghiulică**,…
aqualine.ro/

# **Proștii lui Covaliu |** Echipamentul 2019

ottobroker.ro

L-am criticat aiurea-n tramvai pe sărmanul **Ghiulică**, cel cu ghiul de aur și cu pantofi de aur…. Echipamentul sportiv oribil, de prost gust, cel care arată a salopetă de vopsitor cîrpaci, nu vine de la căpățîna lui, ci…tocmai de la COSR!

Cîrpacii lui **Covaliu **au impus acest model de echipament și asta tuturor sportivilor care reprezintă RO în 2019. Iată imagini cu același echipament oribil, cu care RO s-a dus la JE de la Minsk.
Ghiulică are papuci de aur?
#ghiulică #ghițăbombiță #ghițăghiulangiul #ghiulangiul #georghevișan

creditfix.ro

4 thoughts on “# **Proștii lui Covaliu |** Echipamentul 2019 L-am criticat aiurea-n tramvai pe sărmanul **Ghiulică**,…

  1. De ce e oribil echipamentul? Nu cred ca modelul de pe echipamentul sportivilor sau papucii unui oficial sunt motive pentru care trebuie să criticăm un conducător din sportul românesc, ci managementul defectuos, greșelile organizatorice care îndepărtează suporterii de sportul românesc (da, mă refer la modul în care a ajut loc premierea de ieri de la volei) sau alte lucruri care dăunează dezvoltării sportului românesc.

  2. E foarte simplu. 1. Se vede cu ochiul liber de ce e urît și am mai explicat. 2. Dacă un prost are gusturi de talcioc, ănseamnă că are un spirit prea primitiv ca să fie conducător.. 3. Greșeli organizatorice? Cu duiumul. Cum era aia cu samuraii lui Covaliu? 😀 Dar cu toleranța lui indolentă față de gravele probleme din FRViș?

Comentezi?