RÂZI DE POCNEȘTI – SCLIPITOAREA PROSTIE | Imnul României batjocorit de Ionel Moldovan de la CSM Lugoj * Haosul lui Limbosu Rotar de la Blaj

imnul romaniei batjocorit la blaj
aqualine.ro/

 

Ați observat, poate, de-a lungul timpului, că acest blog s-a ales cu multe dușmănii. Cu cât e dușmănia mai fioroasă, cu atât sunt dușmanii mai proști. V-am prezentat de-a lungul timpului valurile de prostie în care a fost blestemat să înoate voleiul românesc. Iată azi încă 2 mostre de sclipitoare prostie.

Sâmbătă la Lugoj a fost batjocorit imnul național al României de prostălăul autointitulat Ionel Moldovan, acela care urlă ca un psihopat la microfonul sălii și nimeni nu se simte deranjat. Vedeți în fragmentul video următor ce s-a întâmplat la începutul meciului CSM Lugoj – CSM Târgoviște. Prostălăul dușmănos și-a înnodat degetele boante pe tastele calculatorului și n-a mai putut să redea fișierul cu imnul. Așa s-a încălcat și regulamentul federației. Să vedem dacă se sesizează vreun prost din Consiliul Proștilor ca să amendeze clubul vinovat. Pariem că nu? 😉

Ca să pricepeți cum zburdă acum prin lume prostia amețitoare, această panaramă de Psiho-Moldovan, cel care a impus marșul porno al clubului lugojean (De Kneu), este și redactor-șef la fițuica igienică locală tâmpit numită „Redeșteptarea” 😄 Cum ar veni, un fel de jurnalist. Ca jurnalist este atâta de prost încât folosește „mai” înaintea formelor neaccentuate ale pronumelor, ca maneloșii.  Zice „mai se întâmplă” în loc de „se mai întâmplă”. Dacă șeful igienicei e atâta de prostălău, cum or fi subordonații lui?

Poate din cauza purtătorului de ghinion Psiho-Moldovan a pierdut meciul CSM Lugoj?

creditfix.ro
klap.ro

Un alt dușman neîmpăcat al blogului este falsul penelist Păhărică Limbosu Rotar, primarele de Blaj, prostoiul de care a râs o țară întreagă când a făcut pista de atletism cu curbe ascuțite 😄 . Din nou, dacă șeful e așa de prost, subordonații sunt și mai proști și am dovedit asta și în postările recente. Duminică 15 oct prostul lui care se ocupă de transmisia video n-a știut cum să monteze echipamentul și oricine poate auzi acum pe înregistrarea  meciului conversația din cabină, în care prostul dezvăluie parole și numere de telefon. Plus faza cu ventilatorul care suflă fix în microfon.

Acum, în contextul batjocoririi imnului național, vă arătăm această frumoasă imagine cu actorii de pe terenul blăjean cum se orientează în direcții variate la intonarea imnului. 😄 Haosul e creat de inundația de steaguri video care sunt afișate alandala pe toți pereții.

imnul romaniei batjocorit la blaj

Spuneți și voi, cum să se vindece voleiul românesc, dacă e infestat de asemenea proști?

Comentezi?