(repostare) Lecția 29. Atacul. Învățați de la cea mai bună voleibalistă din lume, Zhu…

(repostare) Lecția 29. Atacul. Învățați de la cea mai bună voleibalistă din lume, Zhu…
aqualine.ro/

(repostare) Lecția 29. Atacul. Învățați de la cea mai bună voleibalistă din lume, Zhu Ting

Am editat un film cu cîteva atacuri ale lui Ting, care sper să vă dea idei cum să corectați ceea ce faceți greșit acum. În mare parte sînt imagini încetinite, ca să puteți examina mișcarea ei în ansamblu, dar și a diferitelor segmente corporale.

gave.ro
GAVE.RO Camere de supraveghere

Puteți revedea filmul de mai multe ori studiind și corelația cu mișcarea celorlalte jucătoare (coechipiere și adversare).

Un cuvînt de avertizare de la un „nespecialist“: observați aterizarea elegantă cu atenuarea șocului. Eu m-am îngrozit cînd am văzut că jucătoare de-ale noastre, chiar de națională, nu știu să aterizeze, de aterizează ca hîrlețul pe ciment. De fiecare dată sînt victimele unui șoc mecanic de li se aud vertebrele ca la xilofon și li se zdruncină creierii în cap. Mai învățați și singure dacă antrenorii de la junioare n-au știut cum. Că poate vreți să nu vă doară spatele peste 15 de ani.

creditfix.ro
Learn how to attack from the best volleyball player in the world: Zhu Ting 朱婷 (CHN) (This video is meant to be used for learning, for an educational purpose….

Comentezi?