RETROSPECTIVA 2018 :: VARIANTA AGERPRES ȘI VARIANTA ADEVĂRATĂ * CEL MAI CATASTROFAL AN DIN…

RETROSPECTIVA 2018 :: VARIANTA AGERPRES ȘI VARIANTA ADEVĂRATĂ * CEL MAI CATASTROFAL AN DIN ISTORIA VOLEIULUI ROMÂNESC (Episodul 1)

De mai mulți ani, Ghiță Bombiță Ghiulangiul este abonat la Agerpres ca să-și prezinte mărețele realizări anuale. Nu face asta special pentru el Agerpres, care face interviuri de bilanț cu șefii mai multor federații sportive.

În schimb, leșinatul reporter Marius Țone, este unul foarte comod, nederanjîndu-l cu nicio întrebare dură, dovadă că ori habar n-are de voleiul românesc, ori că e din aceeași gașcă.

Chiar dacă interviul e periat de agramatisme, tot au mai rămas perle de prost.
Cică „Pentru volei a fost un an foarte bun, un an prolific cu rezultate deosebite.“
Revenim imediat la faptul că pentru volei a fost cel mai prost an din istorie, dar cum poate fi anul „prolific“, prostule? „Prolific“ înseamnă „care se înmulțește repede“. S-a înmulțit anul, incultule?

„Reprezentativa masculină de seniori a reuşit performanța de a se califica la Europene după 23 de ani.“ După 24, prostule!
Tot Ghiulică, stînd foarte prost cu aritmetica (vezi și cum a socotit ce înseamnă jucător Sub-23!), credea, la 30 dec, că RO (F) avea asigurat locul 2 în grupa de calificare, ceea ce nu a fost adevărat, pentru că locul 2 s-a jucat în chiar ultimul meci contra Bosniei H.

„Gheorghe Vişan a menţionat că atingerea finalei Ligii Campionilor la volei feminin de către Alba Blaj va rămâne în istoria competiţiei.“
Da, va rămîne ca fiind momentul penibil în care s-a hotărît să nu mai poată fi cumpărat un loc între cele 4 finaliste. Blabla Blaj va rămîne în istoria Ligii Campionilor cu cea mai penibilă finală și cel mai jalnic scor.
Și apoi Ghiulangiul se laudă cum a organizat el finala, venind cu bani, pentru că Păhărică Limbosu nu mai avea 🙂 A pus el însuși piciorușul în prag! 🙂
Apropo, oare are ghiuluri și la picioare? Probabil că nu, că alea nu se pot expune.

„CSM Bucureşti, la echipa pe care o are, la antrenorul pe care îl are, ar trebui să treacă de faza grupelor Ligii Campionilor“
Haha! Pariem, Ghiulică? Cum să treacă cu așa un antrenor închipuit? E el antrenor cum ești tu preș la fereviș.

„La băieţi mai pun obiectiv când ei s-au calificat după 23 de ani?“
Da’ de ce să nu le pui obiectiv, Ghiulică? Să se ducă acolo în excursie? Sau nu mai pot trage puișorii tăi, Lică și Bartha?

Nici calificarea fetelor tinere nu are de-a face cu acțiunile Ghiulangiului, ci cu apariția norocoasă a 2-3 jucătoare remarcabile, care au dus echipa departe, în ciuda unui antrenor-muiere-bîrficioasă (Macarie).

Într-a 2a parte a articolului, sălciul Țone nu face decît să repete prostiile debitate de Ghiulică, inclusiv aia cu calificarea după „23“ de ani 🙂

Ce nu poate cititorul descoperi în articol, e partea catastrofală a anului voleibalistic 2018.

(va urma)

https://www.agerpres.ro/sport-intern/2018/12/30/retrospectiva-2018-visan-volei-performantele-anului-sunt-calificarea-nationalei-la-ce-si-disputarea-finalei-ligii-campionilor-de-alba-blaj–234524

Comentezi?