Revin cu apelul de a participa la votul pentru cea mai îndrăgită voleibalistă din…

Revin cu apelul de a participa la votul pentru cea mai îndrăgită voleibalistă din…
aqualine.ro/

Revin cu apelul de a participa la votul pentru cea mai îndrăgită voleibalistă din Divizia A1 (2016). În urma voturilor deja exprimate se limpezește un clasament, dar cu cît sînt mai multe voturi, cu atît rezultatul va fi mai îndreptățit.

Votul poate fi multiplu și chiar aș recomanda asta. Votul multiplu înseamnă că puteți selecta mai multe jucătoare odată ce ajungeți pe pagina respectivă.
Votarea frauduloasă a unei jucătoare de mai multe ori de către același votant (da, sînt cazuri!) este temperată de program. Astfel, cine a votat de 4-8 ori pentru jucătoarea X sau Y, va constata că intențiile lui nu se regăsesc în procentajul final.
Totuși, în același timp, programul acceptă „votul adăugat”: Dacă ai votat-o pe X și mai încerci de 5 ori, nu merge. Dar dacă ai votat-o pe X și mai tîrziu crezi că ar fi meritat și Y un vot, poți reveni la pagina de votare cu succes. Acest vot suplimentar pentru altă jucătoare se va contabiliza.

Au apărut voturi pentru jucătoare din Divizia A2. Aceste voturi se anulează.

roadelepamantului.ro

Sînteți pasionați de volei, deci de un sport, de un joc. Estimez că voturile încă sînt puține la numărul de membri ai acestui grup la care se adună cititorii din afară. Arătați și acum că știți ce înseamnă joaca, spiritul ludic.

bijubox.ro

Important! Pe dispozitivele mobile nu apar din prima toate coloanele cu numele propuse. Trebuie să trageți ecranul spre stînga pentru lista completă. Sau folosiți opțiunea „Other”.

Termen limită: 25 mai.
Votați aici:
Voice your opinion on the poll: Care dintre jucătoarele de volei care au evoluat la echipele de senioare din Divizia A1 în stagiunea 2015-2016 sînt favoritele tale? (poți bifa mai multe jucătoare)

Comentezi?