RO: Nu am avut ocazia să jucăm nici un meci amical înainte de a…

RO: Nu am avut ocazia să jucăm nici un meci amical înainte de a veni aici
GRE: Nu am avut nici un meci amical înainte de acest turneu

„Florin Grapă” (antrenorul României; așa scrie CEV, după informațiile primite de la cocoșelul Cardoș (director de echipă) și de la îNȘelaru (pseudojurnalistul echipei și pseudojurnalist tevere)):

Nu am jucat prea bine și am avut niște probleme tehnice. Avem multe jucătoare accidentate și nu am avut ocazia să jucăm nici un meci amical înainte de a veni aici, deci acesta este un fel de handicap la acest moment. Asta a avut un impact, deoarece azi m-am întîlnit cu jucătoarele mele doar pentru a 4a oară [cum??]. Grecia a jucat bine tactic, pentru că și-a creat o mulțime de ocazii și s-a desprins încă de la începutul fiecărui set, iar noi nu am putut recupera.

Ioannis Kalmazidis (antrenorul Greciei):

Sigur că atunci cînd cîștigi cu 3–0 trebuie să fii mulțumit. Sînt mulțumit de victorie, dar fiecare antrenor vrea să vadă o comportare bună a jucătoarelor sale. Avem potențialul de a juca mai bine decît azi. Greutatea a fost că nu am avut timp suficient de pregătire și de a lucra împreună și nu am avut nici un meci amical înainte de acest turneu. Dar în acest meci am reușit să facem față unor situații dificile și am putut să învingem România.

Nu e „comic”? Nici una dintre cele 2 echipe nu a avut suficient timp de pregătire, nu a jucat partide amicale, totuși RO a fost cea care a mîncat bătaie rușinoasă, ca de la Serbia!

În cealată partidă a grupei:
Ungaria – Slovenia: 0 – 3 (21-25, 17-25, 24-26)

(sursa: CEV)
#EuroLeagueW #HaiRomania

2 thoughts on “RO: Nu am avut ocazia să jucăm nici un meci amical înainte de a…

  1. Este posibil ca aceste două persoane, trimise în Ungaria pe bani publici, că FR Volei este susținută de MTS, să nu fie capabile să observe că în cel puțin trei locuri de pe site-ul CEV, și la statisticile meciurilor, și la interviuri, și în lotul echipei, este trecut ca antrenor Florin Grapă, nu Bogdan Paul? Oare și-au atins nivelul maxim de incompetență sau mai au pînă acolo?

  2. Se combină cu (vișăneala (incompetența) CEV 😉 Eu am scris la CEV despre problemă de mai multe zile. Dorm și cardoșii ăia.

Comentezi?