Roxana Bacșiș, după meciul Penicilina – CSM București (exclusiv pentru Volei Iași): „Pentru noi…

Roxana Bacșiș, după meciul Penicilina – CSM București (exclusiv pentru Volei Iași):

„Pentru noi era foarte important să ne revenim dupa insuccesul cu Dinamo și să cîștigăm trei puncte pentru a rămîne pe locul doi. Am reușit să ne realizăm obiectivul și să plecăm cu toate punctele dintr-o sală în care este dificil să joci.”

———-
(Din păcate, nu putem obține declarații de la Penicilina. Ne-am procopsit, și anul trecut (campionatul trecut) și anul ăsta, cu niște căpitani care nu excelează în abilități de comunicare. Cred că au fost aleși doar pe criteriul de vîrstă… Cristinuța mi-a tras blocaj anul trecut scurt, fără nici o discuție, la maniera: secunda 1, încercarea mea de „add friend”; secunda 2, blocat. Melinduța nu-i nici ea departe, mi-a blocat toate butoanele, probabil că nu știe clar cum se trage bloc ca lumea pe FB… 😉

Cine se uită la lista membrilor grupului, află că ambele au întors spatele acestui grup. Melinda dragă, în acest grup sînt probabil 2/3 din spectatorii din sală. Învață odată că PENTRU EI jucați, nu pentru Stîngâșinși sau pentru Chebac. Învățați că voleiul (ca majoritatea sporturilor) este un spectacol, iar voi sînteți actrițele.

Dacă aia așa dispreț față de mine (da bine, stai la rînd!), măcar dă declarațiile celor 4-5 grupuri de ochișați, tot numite Volei Iași, Volei prin Iași, Volei pe după Iași…. iar noi le-om prelua de acolo. Sau, și mai bine, dă-i-le Danielei sau Laurei sau Cătălinei, iar ele le vor posta la grup.

Înțelege că un căpitan de echipă are și alt rost decît cel strict tehnic de a semna foaia de arbitraj.
Înțelege că el este conectorul principal dintre jucătoare și public.
E important ca spectatorii să perceapă că jucătoarele nu-s niște roboți fără fețe, fără suflet, fără personalitate… ci ființe umane vii, cu gînduri și cu simțiri.
E la fel de important și pentru propaganda pentru volei.
Se poate mai mult respect?
Scuze de deranj.)

3 thoughts on “Roxana Bacșiș, după meciul Penicilina – CSM București (exclusiv pentru Volei Iași): „Pentru noi…

  1. Cine e ‘ochisat? Am auzit prin tribune si injurii la adresa unui anume ‘Ripa’. Credeam ca sunt microbisti la Sala Polivalenta si au ceva impotriva fundasului Stelei

  2. E Șleahta Ochișaților, stîrnită de Vatmanul Îndrăcit (unu Ochișanu), ăia care huiduie și înjură. Creaturi din alea pentru care a dărîma e mult mai ușor decît a construi. Vatmanul Îndrăcit a făcut (avortat) 4-5 grupuri și pagini de Volei Iași pentru a submina acest grup și a mă ataca personal. De aia acum acest grup arată mai mult a blog. Om povesti la vreme de iarnă la gura sobei.

  3. Ca să fie mai clar, persoanele importante ( 😉 )menționate în comentariu sînt Danelia Donciu, Laura Albu și Catalina Ciubotaru Lungu, membre ale acestui grup.

Comentezi?