Scrisoare dășchisă către Guvernatorul Bogdănel

 

Mult stimate măi domnule Guvernator al Agrolandei,

Dacă nu sînteți prea fudul, vă rog să-mi permiți să-ți esplic treaba cu menegimentul ăla fabulos a’ lu’ stăpîn-tu.

– Au pus camera video să transmită din fundul arbitrului principal. La ce competiție internațională serioasă ați mai văzut așa ceva? Sau dvs nu te uiți la meciurile internaționale niciodată?
– L-au pus crainic pe un prostănac care tot zicea de „timp de odihnă“, ba chiar și de „timp de odihnă tehnic“! 🙂 Păi excelența voastră ce păzeai acolo? N-ai putut să-l tragi de mînecă? Sau nici tu, mare antrenator, nu știi termenii de specialitate? Cum e aia „să te odihnești tehnic“?
– Doi prostănaci au luat interviuri ținînd telefoanele sculate! Serios, cam cît de prost să fii ca să faci așa? Excelența voastră te-ai uita vreodată pe Youtube? Dar ce zic eu de Youtube? Te-ai uitat vreodată la televizor? Cum ți s-a părut că e imaginea? Pe lat sau pe înalt?
– Au pus 4 fetițe să șteargă podeaua pe durata meciului fără niciun fel de instructaj, de se plimbau pe teren într-un haos total, care ne sugera vizual cam cum funcționează în realitate menegimentul Cocoșelului Horică.
– Au scris pe grafica video „Universitatea Cluj“. Știu amețiții din poiată că numele orașului este Cluj-Napoca?
– Au tăiat ăia din sunetul transmisiei de pe Internet, cînd era muzică în difuzoare. Da, știm că e problemă cu drepturile de autor, dar ce ați rezolvat cu asta? Simplul fapt că ați pus muzica în sală v-a băgat în belea, că acolo tot public era și tot trebuia să plătiți drepturi de autor. Puteți să ne arătați o fotocopie a contractului privind drepturile de autor?
– Prin ce metode ați măsluit numărul de liche pentru pagina voastră de fezbuc „UVT Agroland Timisoara“? Iaca se zgîrie pe față Terzić că Voléro Zürich, ditamai clubul de renume mondial și unul dintre cele mai tari din Europa, are 9000 de liche, iar leșinații de la anonimul Agroland au 17000? 😀😀 Haidi bre, excelență, chiar așa mînăreală? Mai bandiți decît Boriga?
Și nu ați găsit pe taste un Ș ca să-l puneți în titlul paginii? Sau aSa Stie să scrie greSit CardoS?
-E frumos sloganul vostru „Zero Echipă Unu Obiectiv“?

În încheiere, vă rugăm cu respect, dacă nu ești un pițiponc de fezbuc blocăcios prea fudul, să ne dezvălui schița formulei de echipă de Div A1. Promitem să păstrăm secretul, că doar nu citește nimeni aici la grup.
Mai rămîne vreo româncă în echipă?
Este vreuna care să facă față cerințelor Diviziei A1, în opinia excelenței voastre?
Vă reînscrieți în Div A2 cu echipa secundă, ca să aibă unde să joace și junioarele minune luate cu arcanul de prin țară?
O aduceți pe Ajcharaporn la Agroland? Dacă da, promit să vă dau 100.000 de liche! (Vorbesc eu cu indienii de pe net care dau liche contra cost.)

Închei cu speranța sinceră că nu v-am luat prea mult din timpul dvs de pupat papucii stăpînului. Țineți-o tot așa cu lingușeala, că poate te face și pe dvs cetățean de onoare, ca la Blaj. Dacă nu al Timișoarei, măcar al Agrolandei.

Cu sinceritate,
Aleksandăr Boricici

P.S. Guvernatorul Bogdănel (Paul) e „Guvernator“ pentru că are vocea și intonația Guvernatorului Mugurel (Isărescu) de la BNR.

P.P.S. Ne-a plăcut mult de arbitrii comici, care sînt atît de grași încît merg ca pinguinii! 😀

5 thoughts on “Scrisoare dășchisă către Guvernatorul Bogdănel

 1. Eu cred ca nu trebuie sa căutăm nod in papură.
  E bine ca cineva face ceva, sau încearcă sa facă, chiar daca la început nu iese perfect
  Data viitoare va fi mult mai bine.
  Nu pot săi accept pe cei care nu fac nimic si se bat cu pumnii in piept va nu au greșit cu nimic.

 2. Ca sa reușim ceva Ptr volei nu mai trebuie sai jignim pe voluntarii care ajuta.Mai multa atenție pe cei care nu fac nimic si sunt primii la poza de grup la vi ctorie

 3. În principiu, ar fi corect. Dar aici e vorba de cei care jignesc ideea de profesionism în volei, de cîrpacii care au dus în mocirlă voleiul românesc, de cei care au turnat îngrășămînt la rădăcinile buruienii Vișan.
  Aceste mici detalii arată nivelul de prostie din mediu și, deci, că există puțină speranță de revigorare.

Comentezi?