Se întoarce Penicilina la Tg Mureș peste 2 săptămîni?? În meciul de ieri, Penicilina…

aqualine.ro/

Se întoarce Penicilina la Tg Mureș peste 2 săptămîni??

În meciul de ieri, Penicilina a jucat în nota cu care ne-a obișnuit. În seturile 2 și 3 au făcut mai multe puncte, dar nu neapărat pentru că au jucat mai bine, ci pentru că la mureșence au intrat rezervele mai tinere. Meciul a fost fără nici o miză pentru Medicina, care nu putea părăsi locul 6 din clasament în nici un fel. Așa se explică și minunea din setul 3 (0-6), pe fondul greșelilor unei jucătoare mureșene prea necoapte pentru divizia A1. Odată înlocuită, mureșencele au recuperat cele 6 puncte și au mai adăugat relativ ușor încă 6.

Remarcate de la Penicilina (cît se putea remarca la așa rezultat): Cristina Lungu, Ana Maria Berdilă și oarecum… Simona Mocanu.

Spectatori: cca 150.

ottobroker.ro
klap.ro

După meci, echipa a fost îmbarcată în microbuz și adusă acasă. Adică vreo 5 ore de drum în noapte, înghesuite, învîrtite și amețite prin serpentine periculoase și ajunse acasă în pat pe la 1-2 noaptea… Estimp lugojencele sforăiau în hotel (Piatra? Iași?) în voia cea bună și visau muguri de primăvară. Drumul de noapte a fost o decizie foarte înțeleaptă a unui adevărat geniu al tacticii, înaintea unui meci DECISIV, nu-i așa?

(Răspunsul la întrebarea din titlu, de analizat curînd. … Am postat informația asta separat, din cauza prostului design al Facebook, care nu trimite membrilor unui grup informări despre modificările unei postări anterioare sau despre comentariile membrilor.)

(Știe cineva ora meciului de marți?)

5 thoughts on “Se întoarce Penicilina la Tg Mureș peste 2 săptămîni?? În meciul de ieri, Penicilina…

  1. normal ca 10,30! 🙂 ! Am glumit dar sper sa se desfasoare la o ora rezonabila pt a putea participa nu doar spectatori ce nu au ce face acasa si al caror timp e nelimitat!

Comentezi?