# **ȘEFULE DE CLUB**, VINE ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI ȘI TU DORMI ÎN PAPUCI?…

# **ȘEFULE DE CLUB**, VINE ADUNAREA GENERALĂ DE ALEGERI ȘI TU DORMI ÎN PAPUCI?

Chiar dacă **Consiliul Slujitor** funcționează ilegal și nu are dreptul să stabilească data AG de alegeri, corupția și prostia românească nu vor împiedica această ilegalitate. Așa că, șefule de club, mai ai 6 săptămâni să te gândești pe cine pui în fruntea voleiului românesc. Nu dormi, că ai vreo 2 săptămâni ca să decizi pe cine trimiți acolo. Apoi o săptămână pentru ca oamenii propuși de tine să-și facă și să-și depună dosarele.

Cum și tu ești parte a acestui mediu îmbâcsit, incompetent, unde a murit demult pasiunea, în loc să aștepți să aștepți propunerile primite în plic de la **Ghiulangiu**, hai să te învăț ce să faci:

**Pasul 1:** Gândește-te bine câteva zile ce oameni cunoști în mediul voleibalistic care mai au ceva pasiune, care au ceva intelect, ceva competență și ceva viziune. Oameni care se pot opune fără frică **Ghiulangiului **sau urmașului lui. Oameni care știu să respecte Statutul, chiar dacă va trebui să fie corectate destule prostii din el. Oameni care știu să respecte regulamentele. Oameni pentru care mișmașul nu e stil de viață. Oameni care nu se complac în postura de slugă.

**Pasul 2:** Mai gândește-te o dată. Știu că după primul pas nu ai găsit nicio variantă, dar trebuie să fie cineva. Mai redu puțin din pretenții. Puțină toleranță se admite. Uită de dușmănii.

**Pasul 3:** Du muncă de convingere cu persoanele acelea pentru că ele nu vor accepta ușor să se bage în cloaca din conducerea ferevișului.

**Pasul 4:** Trimite lista de propuneri la fereviș. Ai voie o propunere pentru președinte, 2 pentru vicepreședinți și 8 pentru membri.

**Mișcă-te repede**, că deși, potrivit Statutului, limita de depunere a dosarelor e cu 15 zile înainte de alegeri, adică pe 15 sep, pentru AG care trebuia să aibă loc în martie, **Ghiulangiul **a tras limita mai devreme, pe 6 mar, adică cu 20 de zile înainte.

**Hai! La treabă, națiune!**
# **De somnul tău sau de trezia ta depinde drumul voleiului românesc în următorii 4 ani!**

Comentezi?