# **SEMNELE PROSTIEI DEZVĂLUITE |** „DIVIZIA A 1ȘI A2” Știți deja că prostia s-a…

# **SEMNELE PROSTIEI DEZVĂLUITE |** „DIVIZIA A 1ȘI A2” Știți deja că prostia s-a…
aqualine.ro/

# **SEMNELE PROSTIEI DEZVĂLUITE |** „DIVIZIA A 1ȘI A2” ?

Știți deja că prostia s-a cuibărit bine în conducerea FRV. Iacă cum prostănacii lui **Ocolește **nu-s în stare să scrie un simplu comunicat de 12 rânduri (***FOTO***).

**Șerloc** a descoperit că comunicatul a fost scris de 2 persoane: una care știe de diacritice și un prost care nu știe (partea de final).

Proștii care au examinat și aprobat comunicatul oficial, cred că A1 și A2 sunt o singură divizie. ? Iar la A1 s-au chinuit de două ori, dar tot dezlegat au scris! ?

roadelepamantului.ro
creditfix.ro

Atâta de proști sunt. Dar hei! Au ouat nu mai puțin de 3 variante de program competițional! ? Proști creativi. „Comisia centrală de competiții…..”, adică mult-inteligentul **Cotoroanță**! ?

Ce înseamnă „1și”, bă **Profesorule Universital Ocolește**?

Și care din membrii CD își asumă prostia din acest comunicat?

2 thoughts on “# **SEMNELE PROSTIEI DEZVĂLUITE |** „DIVIZIA A 1ȘI A2” Știți deja că prostia s-a…

  1. Ce să-ți povestesc…dar cacofonia ta ” că comunicatul ” este de iertat ? Mai ales că ești om al literelor și al gramaticii române ? Ai fi mai bun, dacă ai incerca să construiești ceva pozitiv, nu doar să critici și să arunci cu noroi în toată lumea

  2. Nu este nimic de iertat sau de neiertat. „Cacofonie” înseamnă cu totul altceva decât te-a învățat învățătoarea ta din sat. Poate te consulți cum vreun academician lingvist. Că e plin Internetul de folclorul proștilor.
    Dar pentru izbucnirea ta de prostofonie, nu ai obținut decât satisfacția eliminării din grup 😉 pentru că uite cum ai aruncat cu noroiul prostiei în toată lumea. Te poți duce liniștită la proștii tăi semidocți.
    Și vezi-ți de postările tale imbecile de pe contul personal. Ești „puternică și inteligentă și războinică” pentru că-ți pui o poză alb-negru?? 😀 Nu bre, ești o cață proastă și urâtă ca naiba 😀
    Iaca: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1589983537868457

Comentezi?