Start în sezonul de volei feminin Planuri ambiţioase pentru voleibalistele de la CSU Belor…

Start în sezonul de volei feminin Planuri ambiţioase pentru voleibalistele de la CSU Belor…
aqualine.ro/

Start în sezonul de volei feminin

Planuri ambiţioase pentru voleibalistele de la CSU Belor Galaţi

ottobroker.ro

CSU Belor Galaţi începe meciurile oficiale. După o vară plină de schimbări, echipa care a promovat în urma unui baraj câştigat detaşat s-a întărit cu mai multe jucătoare şi aşteaptă debutul în noul sezon cu multă nerăbdare. „Eu am ajuns aici recent şi sunt nerăbdătoare să înceapă sezonul. Nu ştiu ce va fi, sunt pentru prima dată aici, abia aştept să începem, mă bucur să fiu aici”, au fost primele gânduri rostite de Edina Selimovic, internaţionala din Bosnia Herţegovina şi jucătoarea cu cel mai bogat CV care a sosit la echipa antrenată de Ileana Berdilă.
Primul meci din acest sezon se joacă vineri, pe teren propriu, în Cupa României. CSU Belor Galaţi întâlneşte Penicilina Iaşi, o echipă de tradiţie în voleiul românesc.

Ana Maria Berdilă – jucătoare CSU Belor Galaţi: „Noi am reuşit să facem o serie de antrenamente foarte bune, pentru a ne consolida tehnic mai mult zic eu şi pentru a îmbunătăţi carenţele pe care le avem, individual, dar acum meciul acesta de cupă în opinia mea este o bună oportunitate să ne dăm seama cam pe unde ne situăm, pentru că totuşi ne concentrăm pe o închegare mai bună de tactică pentru săptămâna viitoare când începe campionatul. Aşteptăm publicul gălăţean să vină de la primul joc alături de noi, avem nevoie de sprijin, la rândul nostru promitem să- i facem fericiţi”.
Ramona Postea – jucătoare CSU Belor Galaţi: „În primul rând suntem foarte tinere. Suntem tinere şi simt la antrenament cum munceşte toată lumea şi trage împreună cu doamna antrenoare. Nu ştiu, eu cred că avem multe de promis şi de arătat anul ăsta.

klap.ro

Partida din prima fază a Cupei României dintre CSU Belor Galaţi şi Penicilina Iaşi se joacă vineri de la ora 17.30 în sala Dunărea. Debutul în campionat pentru voleibalistele de la CSU va fi peste o săptămână, în deplasare, cu CSM Volei Alba Blaj, finalista Final Four Champions League.

Comentezi?