Statistică. Cum ați reacționat în ultimele 4 săptămîni Deși, de cînd am lansat acest…

Statistică. Cum ați reacționat în ultimele 4 săptămîni Deși, de cînd am lansat acest…
aqualine.ro/

Statistică. Cum ați reacționat în ultimele 4 săptămîni

Deși, de cînd am lansat acest grup acum 2 ani și ceva, a părut că reacțiile sînt slabe – ici și colo cîte doi liche, ici și colo cîte un comentariu –, impactul în mediul voleibalistic românesc a fost foarte mare. În scurt timp grupul Volei România a devenit cea mai importantă publicație de volei din RO. Deși am încercat să limitez numărul de membri la cîteva sute, se cer înscrieri zilnic. Reacțiile au părut „slabe“ din frica mediului față de Ghiță sau din „fereală“.

roadelepamantului.ro

De ceva vreme, administratorii de grup de FB au la dispoziție un fel de statistică a funcționării grupului. Această statistică spune că din cei 1800+ membri, mai mult de 1400 sînt interesați curent de postări. La aceștia se adaugă alți mulți cititori care nu sînt înscriși, pentru că grupul este deocamdată deschis.

În foto puteți vedea care au fost cele mai populare postări în ultimele 4 săptămîni. FB calculează un punctaj luînd în considerare reacția (comentarii, aprecieri) și numărul de vizualizări. Cifrele nu sînt corecte, pentru că nu sînt contorizate și reacțiile și vizualizările postărilor distribuite în alte grupuri (Volei Iași, Romanian Volleyball) sau pe conturi personale. Dar clasamentul ar rămîne cam la fel.

biciclop.eu

Deși reacțiile au fost foarte bune, efectul eforturilor mele de ameliorare a mediului voleibalistic românesc sînt aproape de zero. Este unul dintre motivele din care acest grup va fi frînat. Orzul… gîștele…

1 thought on “Statistică. Cum ați reacționat în ultimele 4 săptămîni Deși, de cînd am lansat acest…

  1. Scanteie ai dat, te-ai straduit ..dar focul nu s-a aprins …Deh paiele sunt prea putine,ude si mucegaite, lemn uscat si sanatos mai deloc .. Nu a fost destul ca ne-a pedespsit D-zeu cu un blestem numit visan…In plus oamenii s-au inghesuit ca la urs sa fie cumparati, santajati si manjiti de sus pana jos…nonvaloare cat cuprinde..Asa un jeg de oameni nu se mai curata nici la nufarul ! Rusine !!! Sub atenta indrumare a MTS, COSR ,si alte pile de partid au ajuns in functii de conducere niste neica nimeni..fara urma de valoare in acest sport , care profesional si tehnic vorbind sunt ZERO si care nici nu stiu pentru ce iau banii in ziua de salariu… foame mare ..caracter ioc, minciuna, turnatorie, meschinarie, lasitate si comoditate …cam asta e situatia cu voleiul din Ro…

Comentezi?